Όπως ενημέρωσε η Τοπική Επιτροπή Κέρκυρας της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Π.Ε. ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Ι. Καραβασίλης με έγγραφό του (πατήστε εδώ) ενέκρινε τη λειτουργία όλων των ολιγομελών τμημάτων.
Η πίεση που ασκήθηκε έφερε αποτέλεσμα, διασφαλίζοντας το δικαίωμα των μαθητών και των μαθητριών της Κέρκυρας στην ξενόγλωσση εκπαίδευση.
Προς εξομάλυνση (;) δείχνει να οδηγείται το πρόβλημα που προκάλεσε η είδηση για συγχώνευση τμημάτων ξένων γλωσσών σε γυμνάσια και λύκεια της Κέρκυρας με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.
Έγινε συνάντηση ΕΛΜΕ και Ένωσης Γονέων με τον περιφερειακό διευθυντή εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Ι. Καραβασίλη.
Δείτε τα σχετικά video από τη σημερινή κινητοποίηση
Διαβάστε περισσότερα: Κέρκυρα – Ο Περιφερειακός Διευθυντής πήρε πίσω τις συγχωνεύσεις τμημάτων | ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Καφές και ξίδι: Τι κάνουν σε πολλά σπίτια για τις άσχημες μυρωδιές
Πανελλαδικές 2026: Tο πρόγραμμα εξετάσεων και η ημερομηνίες
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
Alfavita Newsroom