Thumbnail
Υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός με 167 «ναι», 128 «όχι», τέσσερα «παρών»

 

Με 167 ψήφους «υπέρ» έναντι 128 «κατά» και 4 «παρών» ψηφίστηκε ο κρατικός προϋπολογισμός για το 2013.

 

 

 

Από τις διαφοροποιήσεις που καταγράφηκαν κατά την ψηφοφορία, επισημαίνεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ κ. Θ. Σολδάτος ο οποίος ψήφισε «παρών» για τα κονδύλια των υπουργείων Ανάπτυξης και Κοινωνικής Ασφάλισης και «ναι» στα υπόλοιπα, τέθηκε εκτός Κ.Ο. της ΝΔ αν και καταμετρήθηκε στα 167 «ναι». Έτσι, η δύναμη της ΝΔ ανέρχεται πλέον στους 125 βουλευτές.

Κατά τα λοιπά, ο βουλευτής του ΠαΣοΚ κ. Κ. Σκανδαλίδης προσχώρησε στα «ναι» (απείχε από την ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την Κ.Ο. του κόμματος), ενώ στα «παρών» προστέθηκε ο κ. Δ. Ανδρουλάκης, ο οποίος δήλωσε εδώ και ημέρες ότι ανεξαρτητοποιείται. «Παρών» ψήφισαν για άλλη μια φορά και οι βουλευτές του ΠαΣοΚ κκ. Ι. Κουτσούκος, Μ. Μπόλαρης και η κυρία Άντζελα Γκερέκου, ενώ «όχι» ψήφισαν και πάλι οι κκ. Μ. Κασσής και Θ. Παραστατίδης από το ΠαΣοΚ, όπως και οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ κκ. Οδ. Βουδούρης και Π. Μουτσινάς. Στα «ναι», τέλος, καταμετρήθηκε και ο διαγραφείς από την Κ.Ο. της ΝΔ κ. Γ. Κασαπίδης, αν και καταψήφισε τον κωδικό του υπουργείου Οικονομικών.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φωτια
Δυτική Αχαΐα και Πάτρα: Χωρίς νερό και ρεύμα και τρίτο 24ωρο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές
Χθες, ο Δήμος Πατρέων διέθεσε βυτιοφόρα σε διάφορες περιοχές, με τους πολίτες να σχηματίζουν ουρές για να γεμίσουν μπουκάλια και δοχεία.
Δυτική Αχαΐα και Πάτρα: Χωρίς νερό και ρεύμα και τρίτο 24ωρο μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές