Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν το πρωί εκπαιδευτικοί και μαθητές στο 4ο ΕΠΑΛ Πάτρας, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στο σχολικό συγκρότημα κατά τη διάρκεια της νύχτας, προκαλώντας εκτεταμένες καταστροφές στους χώρους του σχολείου.
Οι δράστες παραβίασαν κλειδαριές, έσπασαν παράθυρο και μπήκαν στο εσωτερικό του κτιρίου, όπου προχώρησαν σε εκτεταμένους βανδαλισμούς. Σύμφωνα με το tempo24, έφραξαν πόρτες με έδρανα και σκόρπισαν βιβλία στους διαδρόμους, ενώ ιδιαίτερα μεγάλες φθορές προκάλεσαν στον χώρο έξω από το γραφείο του διευθυντή. Εκεί, αφού έσπασαν την κλειδαριά, τοποθέτησαν έναν νιπτήρα και κλιματιστικά, αποκλείοντας την είσοδο.
Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο σχολείο έχει βρεθεί ξανά αντιμέτωπο με παρόμοια περιστατικά.
Στο παρελθόν έχουν καταγραφεί διάφορα επεισόδια, μεταξύ των οποίων και ρίψεις δυναμιτάκια στο εσωτερικό του σχολείου, που είχαν προκαλέσει πανικό σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.