λατινο
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η επαναφορά της θέσης της υπέρ της επιβολής θανατικής ποινής στους λαθροδιακινητές, την οποία –όπως ανέφερε– έχει ήδη θέσει προς συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Έντονη πολιτική συζήτηση προκάλεσαν για ακόμη μία φορά οι τοποθετήσεις της προέδρου της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτης Λατινοπούλου, γύρω από το Μεταναστευτικό.

Επανέλαβε πως η Ελλάδα οφείλει να υιοθετήσει μια πολιτική μηδενικής ανοχής στην παράνομη είσοδο στη χώρα, υποστηρίζοντας ότι όσοι συλλαμβάνονται χωρίς νόμιμα έγγραφα θα πρέπει να οδηγούνται σε κλειστά κέντρα φιλοξενίας σε απομονωμένες περιοχές. Όπως ανέφερε, στόχος είναι να σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα αποτροπής σε διεθνές επίπεδο.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι δεν θεωρεί σωστό οι "παράνομοι μετανάστες" να έχουν πρόσβαση σε επιδόματα, παροχές στέγασης ή κοινωνικές διευκολύνσεις, τονίζοντας πως η πολιτεία οφείλει να προτάσσει την ασφάλεια και τα δικαιώματα των πολιτών της.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε η επαναφορά της θέσης της υπέρ της επιβολής θανατικής ποινής στους διακινητές, την οποία –όπως ανέφερε– έχει ήδη θέσει προς συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Σύμφωνα με την ίδια, οι υφιστάμενες ποινές δεν λειτουργούν αποτρεπτικά και επιτρέπουν τη συνέχιση ενός εγκληματικού δικτύου που εκμεταλλεύεται ανθρώπινες ζωές.

Η αυστηροποίηση των ποινών, όπως υποστήριξε, αποτελεί μονόδρομο για τον περιορισμό της εγκληματικότητας και της παράνομης διακίνησης πληθυσμών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΛΜΕ Πειραιά, πλειστηριασμός
Πειραιάς: Κινητοποίηση στις 16/2 ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας εκπαιδευτικού
Στο στόχαστρο των funds μητέρα εκπαιδευτικός με σύζυγο ασθενή - Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Μοσχάτο
Πειραιάς: Κινητοποίηση στις 16/2 ενάντια στον πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας εκπαιδευτικού
xylodarmos
Χανιά: Καθηγητής δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές μέσα στο σχολείο
Ποιος προστατεύει στην πράξη τον εκπαιδευτικό όταν το σχολείο μετατρέπεται σε χώρο κινδύνου;
Χανιά: Καθηγητής δέχθηκε άγρια επίθεση με μπουνιές και κλωτσιές μέσα στο σχολείο
ΤΣΙΑΚΟΥΜΗΣ
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Παναγιώτης Τσιακούμης, σχολικός σύμβουλος Θεολόγων
Η κηδεία του θα τελεστεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου, στις 10:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού Βόλου
Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 66 ετών, ο Παναγιώτης Τσιακούμης, σχολικός σύμβουλος Θεολόγων