Γυμναστική με τον Άδωνι
«Η κυρία με την οποία γυμνάζεται ο υπουργός που δεν είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α.»

Επιστολή διαμαρτυρίας έστειλε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης στον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, καταγγέλλοντας πως το «κέντρο ευεξίας», στο οποίο φωτογραφήθηκε να κάνει γυμναστική, δεν έχει άδεια γυμναστηρίου.

«Όταν ένας υπουργός του δικού σας βεληνεκούς γυμνάζεται σε χώρο που δεν διαθέτει την απαιτούμενη για αυτό άδεια από την πολιτεία και από μία κυρία που δεν είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α., όπως η ίδια συνομολογεί, τότε είναι αυτονόητη η βλάβη που προκαλείται στη φήμη των επιχειρήσεών μας και η ενίσχυση που προσφέρεται στον αθέμιτο ανταγωνισμό και μάλιστα με όχημα τον ίδιο τον υπουργό που είναι αρμόδιος να τον ελέγξει» υπογράμμισε στην επιστολή του ο Σ.Ι.ΓΥ.ΘΕ.

Η επιστολή διαμαρτυρίας των Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης

«ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ του συλλόγου μας προς τον υπουργό ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση με την Φαίη Ζακακου

ΑΠΟ

Τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Θεσσαλονίκης (Σ.Ι.ΓΥ.ΘΕ.) που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ

​Τον υπουργό ανάπτυξης και επενδύσεων κύριο Άδωνι Γεωργιάδη

​Αξιότιμε κύριε υπουργέ,

Ο σύλλογός μας έχει συσταθεί νόμιμα και αποτελείται από τους ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων γυμναστηρίων της περιοχής της Θεσσαλονίκης, που λειτουργούν νόμιμα, κατέχοντας την αντίστοιχη άδεια λειτουργίας και τηρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του Π.Δ. 219/2006.

Στα πλαίσια των καθηκόντων μας ως σύλλογος έχουμε την υποχρέωση να διαφυλάττουμε τα νόμιμα δικαιώματα των μελών μας, όταν αυτά θίγονται από παράνομες πράξεις ή παραλείψεις οποιουδήποτε, αλλά και όταν οι επιχειρήσεις των μελών μας υφίστανται ηθική βλάβη και αθέμιτο ανταγωνισμό από σχετικές δημοσιεύσεις, σχόλια και δηλώσεις που πραγματοποιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο και γενικά σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Έτσι διαπιστώσαμε προσφάτως ότι, προφανώς χωρίς την συναίνεσή σας, έγινε μία δημοσίευση στην σελίδα που διατηρεί η κυρία Φαίη Ζακάκου στο Facebook, η οποία διατηρεί επιχείρηση «κέντρο ευεξίας» στην Αθήνα, στην οποία εικονίζεται η κυρία αυτή να παρέχει σε εσάς υπηρεσίες άσκησης στον χώρο της επιχείρησής της.

Θεωρούμε ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή σας και δεν γνωρίζατε ότι αφενός η επιχείρηση της κυρίας Ζακάκου δεν διαθέτει την απαιτούμενη από τις διατάξεις του Π.Δ. 219/2006 άδεια γυμναστηρίου, προκειμένου να παρέχονται νόμιμα υπηρεσίες άσκησης στις εγκαταστάσεις της και αφετέρου ότι η ίδια η κυρία Ζακάκου, η οποία ισχυρίζεται μάλιστα σε αυτήν την δημοσίευση ότι έχει αναλάβει την εκγύμνασή σας, δεν είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α., απαραίτητη από τον νόμο προϋπόθεση για να εκπονεί προγράμματα άσκησης και να αναλαμβάνει την εκτέλεσή τους.

Η δημοσίευση αυτή έτυχε εξαιρετικά μεγάλης δημοσιότητας και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο διαδίκτυο αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικά κανάλια λόγω της αναγνωρισιμότητας και τηλεοπτικής δημοφιλίας του προσώπου σας ως επιφανούς μέλους της κυβέρνησης, υπουργού σε ένα εξαιρετικά σημαντικό υπουργείο, όπως το υπουργείο ανάπτυξης και επενδύσεων.

Εξ αιτίας αυτής της εικόνας και των εντυπώσεων που δημιουργούνται στο ευρύ κοινό οι επιχειρήσεις των γυμναστηρίων μας, οι οποίες λειτουργούν τηρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, όπως κτιριολογικές, υγειονομικές και απασχόλησης πτυχιούχων Τ.Ε.Φ.Α.Α. και μάλιστα με βαρύ οικονομικό κόστος για τους ιδιοκτήτες τους και για την ίδρυσή τους και για τις ετήσιες λειτουργικές δαπάνες, υφίστανται ηθική βλάβη και αθέμιτο ανταγωνισμό.

Όταν ένας υπουργός του δικού σας βεληνεκούς γυμνάζεται σε χώρο που δεν διαθέτει την απαιτούμενη για αυτό άδεια από την πολιτεία και από μία κυρία που δεν είναι πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α., όπως η ίδια συνομολογεί, τότε είναι αυτονόητη η βλάβη που προκαλείται στη φήμη των επιχειρήσεών μας και η ενίσχυση που προσφέρεται στον αθέμιτο ανταγωνισμό και μάλιστα με όχημα τον ίδιο τον υπουργό που είναι αρμόδιος να τον ελέγξει.

Κατόπιν τούτων, ο σύλλογός μας σας καλεί να πράξετε όσα απαιτούνται για την επανόρθωση των παραπάνω αναφερομένων ζημιογόνων γεγονότων, ενδεικτικά υποχρεώνοντας την κυρία Ζακάκου να αποσύρει την επίδικη δημοσίευση και ταυτόχρονα να προβείτε σε σχετική δήλωση με την οποία αφενός θα επιβεβαιώνετε την άγνοιά σας για τις παράνομες παραλείψεις της επιχείρησής της και ταυτόχρονα θα εκφράζετε την στήριξη του υπουργείου σας προς τις νόμιμα λειτουργούσες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών άσκησης των μελών μας.

Θεσσαλονίκη 11 Οκτωβρίου 2022

Μετά τιμής

Για το Δ.Σ. του Σ.Ι.ΓΥ.ΘΕ.».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 30-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας
Τι μήνυμα έστειλε η παρουσία Τσίπρα στην Κ.Ο. και η νέα αμφισβήτηση από Κασσελάκη

Το υπουργείο Eξωτερικών επισκέπτεται σήμερα στις 10 το πρωί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπου θα τον υποδεχτεί...

Τι μήνυμα έστειλε η παρουσία Τσίπρα στην Κ.Ο. και η νέα αμφισβήτηση από Κασσελάκη
φωτιά
Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Βύρωνα – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Στην πολυκατοικία που ξέσπασε η φωτιά στον Βύρωνα επιχειρούν 15 άνδρες της Πυροσβεστικής με 5 οχήματα
Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στο Βύρωνα – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
DYPA katartisi
ΔΥΠΑ: Επιδότηση ύψους 14.800 ευρώ σε νέους επιχειρηματίες- Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις
Η δράση αφορά στην ενίσχυση νέων επιχειρήσεων που έχουν δημιουργήσει από 01/01/2022 έως και 16/10/2023 πρώην άνεργοι, ηλικίας 30-55 ετών
ΔΥΠΑ: Επιδότηση ύψους 14.800 ευρώ σε νέους επιχειρηματίες- Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις