Στις 11:00 θα συνεδριάσει εκτάκτως, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ), με τη συμμετοχή και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα.
Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας θα συνεδριάσει στις 10:30 με την συμμετοχή και του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα για τις εξελίξεις στην Ουκρανία, μετά την στρατιωτική εισβολή που ανακοίνωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
«Λόγω της δημιουργηθείσας κατάστασης στην Ουκρανία, επιστρέφω εκτάκτως στην Αθήνα από το Πράσινο Ακρωτήριο», έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.
Υπενθυμίζεται ότι το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών είχε καλέσει από τις 14 Φεβρουαρίου τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία να εγκαταλείψουν άμεσα τη χώρα και να βρουν ασφαλές έδαφος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήπως έχετε κλήσεις που αγνοείτε; Πώς να τις ελέγξετε online
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom