Thumbnail
Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το Ρουβίκωνα και την επίθεση του στη πρεσβεία του Καναδά

Για «στοργική» πολιτική της κυβέρνησης προς τους κουκουλοφόρους κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σφοδρή επίθεση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά την επίθεση με βαριοπούλες στην πρεσβεία του Καναδά στο Χαλάνδρι.

Οι «συλλογικότητες» του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτος, τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας της ΝΔ, ενώ επικρίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους «Ρουβίκωνες».

«Στην ουσία, όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η ‘‘στοργική’’ πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βανδάλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι ‘‘συλλογικότητες’’ του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, εξευτελίζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτους. Σειρά αυτή τη φορά είχε η πρεσβεία του Καναδά.

Την ίδια ώρα, η νέα δυαδική πολιτική ηγεσία του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους “Ρουβίκωνες”, ενώ ειδικά η κ. Παπακώστα ακόμη ψάχνει τη διεύθυνση που θα στείλει το λογαριασμό για τις ζημιές. Στην ουσία, όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η ‘‘στοργική’’ πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βανδάλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας.

Ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων αυτών θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το “έργο” τους».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί από το 1ο ΕΝΕΕΓΥΛ Ανατολικής Θεσσαλονίκης
Εκπαιδευτικοί στο alfavita.gr: «Παρουσιάσαμε το μοναδικό εργαλείο EyeHarp – Μαθητές παίζουν μουσική με τα μάτια»
Οι δηλώσεις εκπαιδευτικών από το 1ο ΕΝΕΕΓΥΛ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, στο περίπτερο του alfavita στον χώρο της Akademia στην 89η Διεθνή Έκθεση...
Εκπαιδευτικοί στο alfavita.gr: «Παρουσιάσαμε το μοναδικό εργαλείο EyeHarp – Μαθητές παίζουν μουσική με τα μάτια»
teachers
Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των εκπαιδευτικών ("παλιών" και νεοδιόριστων) η μισθοδοσία τους;
Να υπάρχει φροντίδα έτσι ώστε να αποδοθούν άμεσα όλα τα Μισθολογικά Κλιμάκια σε νεοδιόριστους και αναπληρωτές!
Πότε θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των εκπαιδευτικών ("παλιών" και νεοδιόριστων) η μισθοδοσία τους;
taxi
Υπουργείο Παιδείας: Έρχεται Β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών
Φανερή η υποστελέχωση των σχολικών μονάδων μετά την πρώτη φάση προσλήψεων αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2025-2026.
Υπουργείο Παιδείας: Έρχεται Β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών