Thumbnail
Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για το Ρουβίκωνα και την επίθεση του στη πρεσβεία του Καναδά

Για «στοργική» πολιτική της κυβέρνησης προς τους κουκουλοφόρους κάνει λόγο ο τομεάρχης Προστασίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Σφοδρή επίθεση στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά την επίθεση με βαριοπούλες στην πρεσβεία του Καναδά στο Χαλάνδρι.

Οι «συλλογικότητες» του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτος, τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας της ΝΔ, ενώ επικρίνει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ότι ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους «Ρουβίκωνες».

«Στην ουσία, όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η ‘‘στοργική’’ πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βανδάλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Χαρακόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Οι ‘‘συλλογικότητες’’ του περιθωρίου εξακολουθούν αμέριμνες να χτυπούν ξένες πρεσβείες, εξευτελίζοντας κάθε έννοια νομιμότητας και αμαυρώνοντας διεθνώς την εικόνα του ελληνικού κράτους. Σειρά αυτή τη φορά είχε η πρεσβεία του Καναδά.

Την ίδια ώρα, η νέα δυαδική πολιτική ηγεσία του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ακόμη συσκέπτεται για το πώς θα αντιμετωπίσει τους “Ρουβίκωνες”, ενώ ειδικά η κ. Παπακώστα ακόμη ψάχνει τη διεύθυνση που θα στείλει το λογαριασμό για τις ζημιές. Στην ουσία, όμως, πίσω από τους ψεύτικους λεονταρισμούς, ακολουθείται σταθερά η ‘‘στοργική’’ πολιτική προς τους κουκουλοφόρους βανδάλους που εγκαινίασε ο κ. Τόσκας.

Ως εκ τούτου, είναι βέβαιο ότι όσο παραμένει στην εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οι δράστες των επιθέσεων αυτών θα συνεχίζουν ακάθεκτοι το “έργο” τους».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΑΙΘΑ
Υπάλληλοι ΚΕΔΑΣΥ-ΣΑΕΚ: «Να γίνει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στις ΣΑΕΚ να συμμετάσχουν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ»
Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της Υπουργού Παιδείας, κ. Κώστα Γιαννικόπουλο
Υπάλληλοι ΚΕΔΑΣΥ-ΣΑΕΚ: «Να γίνει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στις ΣΑΕΚ να συμμετάσχουν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ»
Πανελλαδικές εξετάσεις
Πανελλαδικές 2025: Τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης των υποψηφίων στην Κρήτη
Οι τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης θα είναι στη διάθεση των υποψηφίων και των οικογενειών τους από τις 02 Μαΐου 2025 έως τις 28 Ιουνίου...
Πανελλαδικές 2025: Τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής υποστήριξης των υποψηφίων στην Κρήτη