Από τον βυθό της trash TV στην υπηρεσία του Άδωνη Γεωργιάδη και από εκεί στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Διαφθοράς
Αποκάλυψη του Documento 

H Ιωάννα Δεμεντή δηλώνει απόφοιτος ΤΕΙ βιβλιοθηκοοικονομίας, σχολής aerobic και παρουσιάστρια της εκπομπής "24 ώρες Ευρώπη" του Ευρωκοινοβουλίου, καθώς και δημοσιογράφος και social media manager. Στο... πλούσιο βιογραφικό της περιλαμβάνεται και το ότι το 2008 εξελέγη Mις Βόρεια Ελλάδα και το 2009 εξελέγη Mις Talent Europe.

Ένα... γλαφυρό πορτρέτο του... ταμπεραμέντου και των... δεξιοτήτων της δίνει το παρακάτω βίντεο από εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου:

Κάπου μεταξύ μπακαλιάρου με σκορδαλιά στην κρεβατοκάμαρα και αγγουριού σε λαϊκή αγορά, η Ιωάννα Δεμεντή βρέθηκε και διωκόμενη από την εισαγγελία διαφθοράς, ως μία από τα 23 άτομα εναντίον των οποίων έχουν στραφεί οι αρχές.

Η κυρία Δεμεντή από τις 15 Ιουλίου του 2013 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014 εργαζόταν στο Γραφείο Τύπου του τότε υπουργού Υγείας. 

Εκείνο το διάστημα είχαμε τους εξής γαλάζιους υπουργούς: Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης: 25 Ιουνίου 2013- 9 Ιουνίου 2014 (Κυβέρνηση Αν. Σαμαρά 2012), Μάκης Βορίδης: 10 Ιουνίου 2014- 27 Ιανουαρίου 2015 (Κυβέρνηση Αν.Σαμαρά 2012)

Η Ιωάννα Δεμεντή πληρωνόταν όμως και από το ΚΕΕΛΠΝΟ και για το λόγο αυτό είναι ανάμεσα στα 23 πρόσωπα για τα οποία έχει ζητηθεί δίωξή τους από την Αντιεισαγγελέα Εφετών.

Τα έγγραφα που αναδεικνύει το Documento:

Εδώ, στο 13:11 την βλέπουμε στο δεξί παράθυρο, με κόκκινα μαλλιά, σε ένα χυδαίο παραλήρημα, στην εκπομπή made in Grecee - βασίλισσα της trash tv τότε.

Εδώ μάλιστα βλέπουμε ένα βίντεο που συγκεντρώνει διάφορες στιγμές της Δεμεντή στη συγκεκριμένη εκπομπή, η οποία δίνει ένα τρανσοφοβοβικό κρεσέντο άνευ προηγουμένου.  

 

Εδώ με τον Μάκη Βορίδη:

Περισσότερα ΕΔΩ

best of network

σχετικά άρθρα