Πολιτική 0

Πρόσθετος φόρος 500 εκατ. ευρώ για τα εισοδήματα του 2012

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΠΡΟΣΘΕΤΟΣ ΦΟΡΟΣ 500 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥ 2012
Κατάργηση φοροαπαλλαγών από φέτος

Νέες εισοδηματικές απώλειες έρχονται για τους φορολογουμένους, κατά πρώτο λόγο για τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους. Η κυβέρνηση σχεδιάζει να καταργήσει αναδρομικά από τα εισοδήματα του 2012 όλες τις εκπτώσεις.

Με αναδρομική ισχύ έρχεται το τέλος των φοροαπαλλαγών, με αποτέλεσμα οι φορολογούμενοι να υποστούν νέες εισοδηματικές απώλειες.

Το οικονομικό επιτελείο σχεδιάζει να καταργήσει και μάλιστα αναδρομικά από τα εισοδήματα του 2012 όλες τις εκπτώσεις από τον φόρο εισοδήματος ποσοστού 10% των δαπανών για τόκους στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, νοσήλια, ενοίκια, δίδακτρα φροντιστηρίων, ασφάλιστρα ζωής, ασφαλιστικές εισφορές, δωρεές κ.λπ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Πίνακες Αναπληρωτών - Προσλήψεις 2026: Όλα τα ονόματα έγκυρα και έγκαιρα στο alfavita

Ήξερες ότι το «χαλί» δεν είναι ελληνική λέξη; Πώς λέγεται στα ελληνικά

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική