Καιρός σήμερα: Πτώση της θερμοκρασίας και βοριάδες έως 6 μποφόρ — Πού αναμένονται βροχές - Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Πολιτική 0

Τσακαλώτος: Δεν θέλουμε εκπλήξεις μετά το τέλος του προγράμματος

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών

Η τέταρτη αξιολόγηση της Ελλάδας, η ελάφρυνση του χρέους και η μετά το πρόγραμμα διάσωσης εποχή, αποτελούν τα κομμάτια ενός παζλ που θα συμπληρωθούν μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup τον Ιούνιο, πριν να λήξει το πρόγραμμα διάσωσης τον Αύγουστο, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος μίλησε στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, μεταδίδει το πρακτορείο Bloomberg.

Τα δύο τελευταία προαπαιτούμενα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στις προσεχείς μέρες, διαβεβαίωσε ο κ Τσακαλώτος και πρόσθεσε: Δεν θέλουμε εκπλήξεις μετά το τέλος του προγράμματος, θέλουμε να γνωρίζουμε τα επόμενα βήματα.

Έως τέλος Απριλίου παρουσιάζουμε το δικό μας στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης το οποίο δίνει τις βασικές προτεραιότητες ώστε να προχωρήσουμε μπροστά, κάτι πολύ σημαντικό για την κυβέρνηση. Η Ελλάδα έχει χτίσει ισχυρή αξιοπιστία τα τελευταία δύο χρόνια. Το ενδεχόμενο μίας προληπτικής πιστωτικής γραμμής θα μπορούσε να λειτουργήσει αντίθετα, δίνοντας το λάθος σήμα στις αγορές, τόνισε ο κ. Τσακαλώτος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική