Πολιτική 0

Στον Εισαγγελέα οι καταγγελίες του ΚΚΕ για τις τηλεφωνικές υποκλοπές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Προκειμένου να συσχετιστούν με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ήδη διενεργούμενη έρευνα

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Γιώργο Νούλη, διαβιβάστηκαν τα δημοσιεύματα του Τύπου που αφορούν τις νέες καταγγελίες του ΚΚΕ, περί τηλεφωνικών υποκλοπών, από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Εισαγγελέας διαβίβασε τα δημοσιεύματα στον κ. Νούλη, προκειμένου να συσχετιστούν με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην ήδη διενεργούμενη έρευνα του περασμένου Δεκεμβρίου, η οποία είχε ξεκινήσει με τις πρώτες καταγγελίες του ΚΚΕ για τηλεφωνικές υποκλοπές.

Υπενθυμίζεται, ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε διατάξει προκαταρκτική έρευνα για να ερευνηθούν οι πρώτες καταγγελίες του περασμένου έτους, για δίκτυο παρακολουθήσεων στο ΚΚΕ, στην Νέα Δημοκρατία και το Ποτάμι και η έρευνα είχε ανατεθεί στον κ. Νούλη.

Σήμερα, η κ. Δημητρίου διαβίβασε στον κ. Νούλη τα σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου με τις νέες καταγγελίες του ΚΚΕ για τηλεφωνικές υποκλοπές (συνακροάσεις, κλπ).

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική