Thumbnail
Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος

Μπορεί να διασκεδάζουμε με τον Άδωνι Γεωργιάδη και να γελάμε κάποιοι από εμάς με όσα λέει και κάνει, μερικά πράγματα όμως δεν είναι για χιούμορ και πλάκα μια και καταντούν επικίνδυνα. 

Τις τελευταίες ημέρες ο παρουσιαστής-πολιτικός το έχει τερματίσει. Τη μία στοχοποιεί ανθρώπους και όχι μόνον έναν, αλλά περισσότερους μπερδεύοντας φωτογραφίες και πρόσωπα.

Ανεβάζει φωτογραφία του τραγουδοποιού Σπύρου Γραμμένου (λέγοντας πως είναι ο μπλόγκερ Pitsirikos) και τον συνδέει με τους θανάτους στη Marfin ρίχνοντάς τον έτσι (τον Σπύρο) στην αρένα με τα λιοντάρια. 

Το μίσος αυτών των ανθρώπων σαν τον @pitsirikos είναι πράγματι πέραν πάσης λογικής... pic.twitter.com/KAKIVnApDW

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) 5 Μαΐου 2016

Μία ματιά αν ρίξετε στα σχόλια που ακολούθησαν και τις απειλές (εναντίον της ζωής του) που εκτοξεύθηκαν εναντίον του Γραμμένου από διάφορους ανώνυμους, θα καταλάβετε το επικίνδυνο (και απαράδεκτο) του πράγματος.

Είναι κάτι αντίστοιχο με τη στοχοποίηση που έκαναν οι αναρχικοί στους ελεγκτές του Μετρό και βγήκε ο Άδωνις να στηλιτεύσει. Τώρα, πράττει τα ίδια ακριβώς. Αλλά, διάολε, μιλάμε για τον αντιπρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λίγο μυαλό δεν διαθέτει; 

Και σήμερα το προχώρησε ακόμα παραπέρα. Το ένα... λάθος μετά το άλλο.

Ο Άδωνις, ο Γιάννης Μανιάτης (βουλευτής ΠΑΣΟΚ) και ο Ανδρέας Ψυχάρης κάνουν σπέκουλα ανεβάζοντας φωτογραφία του 2014 (από το Σύνταγμα του Σαμαρά γεμάτο με ΜΑΤ, από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου τότε) παρουσιάζοντάς την ως σημερινή. Διασπορά ψευδών ειδήσεων. Καραμπινάτη.

Επτα η ώρα απόψε ΟΛΟΙ στο Σύνταγμα. Ο,τι κι αν ψηφίςαμε. Ας κάνουμε ΚΑΤΙ να δείξουμε στου Μαξίμου ότι είμαστε ακόμη ζωντανοί.

— Anna Panagiotarea (@anna_journalist) 8 Μαΐου 2016

ΥΓ. Και από πίσω η Άννα Παναγιωταρέα, η δημοσιογράφος και... εκπρόσωπος τάφου, να μας ζητάει να κατέβουμε όλοι στο Σύνταγμα απόψε. Θα κατέβει και αυτή, άραγε; Βάλθηκαν όλοι αυτοί να μας κάνουν να συμπαθήσουμε τον Τσίπρα και πάλι. Δεν θα τα καταφέρουν, όσο κι αν προσπαθήσουν.

Δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν ψηφίζει σήμερα ΝΑΙ ο @AdonisGeorgiadi (και ο @thanosplevris αν ήταν) και διαμαρτύρονται pic.twitter.com/T6fcYQmYZY

— e-tetRadio.gr (@tetRadio) 8 Μαΐου 2016

ΥΓ.2 Σύμφωνα με τις παραπάνω φωτογραφίες οι «Μένουμε Ευρώπη» θα έπρεπε σήμερα να είναι χαρούμενοι με όσα θα ψηφιστούν στη Βουλή. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνουμε γιατί αντιδρούν. Θα μας τρελάνουν, όλοι τους; 

Πηγή: efsyn.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Με απόλυτη επιτυχία η γιορτή των Μαθηματικών στην Αγιά - Παρουσία κορυφαίων επιστημόνων
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ
Η Αγιά στο επίκεντρο της επιστήμης: Μαθητές και κορυφαίοι ακαδημαϊκοί συναντήθηκαν σε μια γιορτή γνώσης και πολιτισμού
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Μαθηματικό Φεστιβάλ
kfc
Απόλυση μονογονεϊκής μητέρας στα KFC Μεταμόρφωσης επειδή συνδικαλίστηκε
Καταγγελίες για απόλυση εργαζόμενης στα KFC μετά από συμμετοχή σε διαμαρτυρία – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προαναγγέλλει το Συνδικάτο.
Απόλυση μονογονεϊκής μητέρας στα KFC Μεταμόρφωσης επειδή συνδικαλίστηκε