Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος κατηγορείται ότι ζήτησε χρήματα για να προχωρήσει γρήγορα το φάκελο επιχειρηματία που είχε καταθέσει για την χορήγηση χρημάτων από το λογαριασμό ΕΣΠΑ.
Ο επιχειρηματίας ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία, κι έτσι όταν συναντήθηκε μαζί του τον πλήρωσε με προσημειωμένα χαρτονομίσματα, τα οποία κατόπιν έρευνας βρέθηκαν σε συρτάρι στο γραφείο του στην τράπεζα.
Ακολούθησε η άμεση επέμβαση των αρχών και οι αδιάφθοροι που τον παρακολουθούσαν, τον συνέλαβαν. Όπως διαπιστώθηκε εργάζεται στα κεντρικά γραφεία τράπεζας και είχε θέσει υποψηφιότητα στις περασμένες εκλογές στην Αρκαδία με το ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη δεν έχει γίνει η επίσημη ενημέρωση των αρχών για την υπόθεση δωροληψίας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ