Thumbnail
Χαλάνδρι

Είναι μάλλον ανώφελο να συζητάει κάποιος τα τεχνικά ζητήματα που συνοδεύουν αυτές τις μεθοδεύσεις. Το θέμα είναι εξαιρετικά σαφές με την σαφήνεια που έχουν πάντα τα θέματα που απαιτεί το τέρας του κέρδους να υλοποιήσει: τραπεζίτες θέλουν το σπίτι της κυρίας Ρούλας Κ.

Η κα Ρούλα δεν άντεξε στην κρίση . Από την μία τα αδιέξοδα του μικροεπαγγελματία από την άλλη η ασθένεια του συζήγου έφεραν τα πράγματα στο αδιαχώρητο και για χρέος κάτω των 20.000 € η ασφαλιστική εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ επιχειρεί να της πάρει το σπίτι. Eίναι η δεύτερη φορά. Η πρώτη έτυχε μέσα στον Ιούλιο και δεν προχώρησε.

Την Τετάρτη ξεκινάει ένα ανεπίτρεπτο γαϊτανάκι αίσχους που γίνεται διπλό όταν φέρνει την σφραγίδα της αριστεράς. Εκτός από το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου την ίδια μέρα στην Αθήνα, Σπάτα, Μαραθώνα, Πειραιά, Αχαρνές, Ελευσίνα, Περιστέρι, Λαύριο, Μέγαρα, Σαλαμίνα  πάνω από 80 σπίτια προκειται να αλλάξουν χέρια.

Η διαδικασία αυτή είναι πολιτικά  και κοινωνικά απαράδεκτη για οποιαδήποτε κοινωνία. Αποτελεί πρακτική ωμού ταξικού μίσους προς τον εργαζόμενη οικογένεια, τον βιοπαλαιστή του σήμερα.

Στην κατεύθυνση οργάνωσης διαμαρτυρίας και ματαίωσης του πληστειριασμού θα πρέπει να κινηθούν όλοι οι δημοκρατικοί πολίτες του Χαλανδρίου. Το επόμενο σπίτι κανείς δεν ξέρει ποιανού μπορεί να είναι. Πάντα μπορεί να είναι αυτού που συναντάς στον καθρέπτη.

σημ. του stasi.gr: υπάρχουν άλλοι 2 πληστειριασμοί την Tετάρτη στο Χαλάνδρι. Δεν γνωρίζουμε τίποτα για αυτούς ακόμα. Είναi σίγουρο ότι είναι εξίσου πραγματικοί με τον πρώτο. 

Πηγή: stasi.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπαλκονι
Κόρινθος: Μπαλκόνι κατέρρευσε πάνω σε περαστικούς – Νεκρή μητέρα, τραυματισμένα τα παιδιά της
Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει και εγκλωβίστηκε κάτω από τα συντρίμμια και τα δομικά υλικά
Κόρινθος: Μπαλκόνι κατέρρευσε πάνω σε περαστικούς – Νεκρή μητέρα, τραυματισμένα τα παιδιά της
φοιτητες
Μήνυμα φοιτητών στη Σύνοδο Πρυτάνεων: «Όχι στις διαγραφές – Δεν θα διαγράψετε το μέλλον μας»
Μαζική κινητοποίηση έξω από τη Σύνοδο Πρυτάνεων στη Βουλιαγμένη – Αιχμές για τον νέο νόμο και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια
Μήνυμα φοιτητών στη Σύνοδο Πρυτάνεων: «Όχι στις διαγραφές – Δεν θα διαγράψετε το μέλλον μας»