Thumbnail
«Στόχος το 2016 να αποτελέσει έτος ανάκαμψης της οικονομίας και ανακούφισης των πολιτών»

«Ο στόχος της κυβέρνησης είναι το 2016 να αποτελέσει έτος ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας και ανακούφισης των πολιτών που έχουν πληγεί τα τελευταία χρόνια από την οικονομική κρίση», τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη σε δήλωσή της μετά την ολοκλήρωση του υπουργικού συμβουλίου.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε στη δήλωση της ότι στη σημερινή συνεδρίαση του, το υπουργικό συμβούλιο ενέκρινε την εισήγηση του πρωθυπουργού για 11 άμεσες παρεμβάσεις της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα.

«Επίσης, ενέκρινε την εισήγηση για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού με δέσμευση να μην μειωθούν οι κύριες συντάξεις», είπε και προσέθεσε ότι «ενέκρινε επίσης τις εναλλακτικές ρυθμίσεις προκειμένου να υλοποιηθεί η δέσμευση αυτή».

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι «αμέσως μετά τις γιορτές το νομοθετικό έργο θα ξεκινήσει με το νομοσχέδιο για την Κοινωνική Πολιτική, του οποίου η συζήτηση μετατέθηκε τις προηγούμενες μέρες».

Σημείωσε ακόμη ότι «επισπεύδεται η κατάθεση νομοσχεδίου για την εθελούσια αποκάλυψη καταθέσεων», για να υπογραμμίσει ότι «έπειτα από την παραλαβή της καινούριας λίστας από τον κ. Φαλτσιανί και την κατάθεση της στη Δικαιοσύνη, η κυβέρνηση θα στηρίξει απόλυτα τις εισαγγελικές αρχές -ηθικά, πολιτικά και υλικά- για να επιτελέσουν το δύσκολο έργο τους».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Βαθμολογίες κάτω από τη βάση... να φάνε και οι κότες! Μα τι συμβαίνει επιτέλους;

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η καταστροφή στην πόλη της Γάζας από πανοραμική φωτογραφία
Γάζα: Σχέδιο του Ισραήλ για υποχρεωτικό εκτοπισμό 600.000 Παλαιστινίων – «Οδικός χάρτης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας»
Οι Ισραηλινές δυνάμεις καλούνται να προετοιμάσουν τη μεταφορά 600.000 Παλαιστινίων σε στρατόπεδο πάνω στα ερείπια της Ράφα – Σχέδιο μαζικού...
Γάζα: Σχέδιο του Ισραήλ για υποχρεωτικό εκτοπισμό 600.000 Παλαιστινίων – «Οδικός χάρτης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας»
foto_education_pencils.jpg
ΚΥΣΠΕ: Στο «τραπέζι» οι μετατάξεις, οι αιτήσεις Στελεχών Εκπαίδευσης και οι αιτήσεις παραίτησης εκπαιδευτικών
ΚΥΣΠΕ: Όλα όσα θα συζητηθούν
ΚΥΣΠΕ: Στο «τραπέζι» οι μετατάξεις, οι αιτήσεις Στελεχών Εκπαίδευσης και οι αιτήσεις παραίτησης εκπαιδευτικών
mixanografiko-2016_1.jpg
Πανελλήνιες 2025- Υπουργείο Παιδείας: Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού
Οδηγός για τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου 2025
Πανελλήνιες 2025- Υπουργείο Παιδείας: Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού