Thumbnail
Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Τη δημιουργία νέου συνδικαλιστικού φορέα στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ ανακοίνωσε ο Γραμματέας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Ιάσονας Σχοινάς-Παπαδόπουλος, κατά την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του avgi.gr, ο Γραμματέας της Νεολαίας τόνισε την ανάγκη να συσπειρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ όλους αυτούς τους ανθρώπους που μέχρι χθες δεν συνομιλούσε. «Οι αριστερές οργανώσεις και τα κόμματα υπάρχουν για να δημιουργούν αριστερούς ανθρώπους», είπε ο ίδιος.

Επιπλέον, ανακοίνωσε πως η Νεολαία προγραμματίζει την επόμενη περίοδο μεγάλη καμπάνια εξωστρέφειας και παρεμβάσεις σε στοχευμένα θέματα (παιδεία, εργασία και δικαιώματα). «Θα είναι μια καμπάνια που θα επιχειρήσουμε να μιλήσουμε και τη γλώσσα των νέων ανθρώπων και να απαντήσουμε σε προβλήματα», σημείωσε ο Γραμματέας της Νεολαίας.

Κάλεσε επίσης την κυβέρνηση να προχωρήσει σε νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα δημιουργούν ένα καλύτερο περιβάλλον για τους νέους ανθρώπους. Ενόψει δε των αποφάσεων για τα εργασιακά, ζήτησε να μην υπάρχει ηλικιακός διαχωρισμός για τους εργαζόμενους νέους.

Τέλος, ο Ισονας Σχοινάς-Παπαδόπουλος ζήτησε προγράμματα απασχόλησης εντελώς διαφορετικά διαρθρωμένα, προκειμένου να αποτραπεί ο κίνδυνος να φτιαχτούν προγράμματα voucher που θα ανακυκλώνουν την ανεργία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γυναίκα εκπαιδευτικός προχωράει μέσα σε σχολική αίθουσα, στα θρανία κάθονται μαθητές
Σχολεία: Αλλάζει το πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Τι θα κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί
Σχολεία: Ανατροπές στο πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Γιατί αλλάζουν οι ώρες στα μαθήματα
Σχολεία: Αλλάζει το πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα – Τι θα κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί
κρέας
Επεξεργασμένα κρέατα: Πόσο επηρεάζουν τη μνήμη και τη γνωστική υγεία;
Τα τελευταία χρόνια, η επίδραση της διατροφής στον εγκέφαλο απασχολεί ολοένα και περισσότερο την επιστημονική κοινότητα.
Επεξεργασμένα κρέατα: Πόσο επηρεάζουν τη μνήμη και τη γνωστική υγεία;