Αποφασισμένη να αποφύγει το πάθημα της 20ής Φεβρουαρίου, οπότε έκλεισε συμφωνία - γέφυρα με τους δανειστές αρκούμενη σε προφορικές διαβεβαιώσεις τους για πιστωτική χαλάρωση από την ΕΚΤ, δηλώνει τώρα η κυβέρνηση.
Διαμηνύει στους δανειστές ότι η συζητούμενη ενδιάμεση συμφωνία επί των ώριμων και συνομολογημένων μεταρρυθμίσεων δεν θα κλείσει από ελληνικής πλευράς αν οι ίδιοι προηγουμένως ή παραλλήλως δεν δεσμευτούν εγγράφως ότι θα αρθεί η χρηματοδοτική ασφυξία που έχει επιβληθεί στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες.
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Αυγής, σε ό,τι αφορά την ουσία της διαπραγμάτευσης, ο Αλ. Τσίπρας εμφανίζεται αισιόδοξος για συμφωνία εντός των ορίων που θέτουν οι "κόκκινες γραμμές" της κυβέρνησης, ενώ "πρόοδο" βλέπει τώρα και ο Γ. Ντάισελμπλουμ. "Αν υπάρξει μια συμφωνία στον ορίζοντα, η ΕΚΤ μπορεί να αυξήσει το όριο για τα έντοκα" δήλωσε εκ μέρους της Τράπεζας ο Μπενουά Κερέ.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ