Thumbnail
«Κόκκινες γραμμές» από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Αμυνας

Οι ΑΝΕΛ θα ψηφίζουν νομοσχέδια ανάλογα με τις αρχές τους δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Π.Καμμένος, ξεκαθαρίζοντας ότι αν δεν συμφωνούν σε κάτι, δεν θα το ψηφίζουν.

Εύλογη, χαρακτήρισε, την τοποθέτηση του κ. Καμμένου ο κυβερνητικός εκπρόσωποςΓ.Σακελλαρίδης, διαβεβαιώνοντας ότι υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και εκφράζοντας την εκτίμηση ότι δεν θα έρθει στη Βουλή κάποιο νομοσχέδιο που να μην μπορεί να ψηφιστεί και από τους δύο κυβερνητικούς εταίρους.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Π.Καμμένος δήλωσε: «Οι ΑΝΕΛ είμαστε μία κοινοβουλευτική ομάδα 13 βουλευτών, η οποία, αυτή τη στιγμή, ψηφίζει ανάλογα με τις αρχές, με τις οποίες εξελέγη μέσα στη Βουλή. Εάν λοιπόν ένα νομοσχέδιο είναι αντίθετο προς τις αρχές μας και, ιδίως, τις κόκκινες γραμμές, δεν θα το ψηφίσουμε. Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ δεν είναι πρόβατα, θα ψηφίζουν κατά τη συνείδησή τους, όπως το Σύνταγμα ορίζει».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι αυτή η κυβέρνηση κατάφερε να δώσει το στίγμα της, πριν τις προγραμματικές δηλώσεις, ενώ τόνισε ότι τα σενάρια τρομοκρατίας δεν ήταν πραγματικά. «Δεν είδαμε καταστροφές. Δεν είδαμε να κλείνουν τράπεζες, να αδειάζουν τα ΑΤΜ, δεν είδαμε αυτό το κλίμα τρόμου που προσπαθούσε να επιβάλλει η απερχόμενη κυβέρνηση στον ελληνικό λαό» υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, χαρακτήρισε εύλογη τη θέση του προέδρου των ΑΝΕΛ και σημείωσε πως θα υπάρχει τακτική και εποικοδομητική επικοινωνία μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων για τα νομοσχέδια.

Ο Γ.Σακελλαρίδης σημείωσε ότι υπάρχει πολύ καλή συνεννόηση και συνεργασία μεταξύ των αρχηγών των δύο κομμάτων και εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα εισαχθεί στη Βουλή κάποιο νόμοσχέδιο που να μην μπορεί να ψηφιστεί και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τους ΑΝΕΛ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαλτσες
21 χειροποίητες σάλτσες που μεταμορφώνουν κάθε σπιτικό σάντουιτς
Από δροσερά αλείμματα μέχρι πικάντικες ασιατικές σος – οι εύκολες συνταγές που δίνουν επαγγελματικό αποτέλεσμα στην κουζίνα σας
21 χειροποίητες σάλτσες που μεταμορφώνουν κάθε σπιτικό σάντουιτς