Πολιτική 0

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ: Χρυσαυγίτες προπηλακίζουν αντιπροσώπους της αριστεράς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ

Προκλήσεις των φασιστών από το πρωί. Πήραν την απάντηση που τους άξιζε

Οι φασίστες από το πρωί προσπαθούν να κάνουν επίδειξη δύναμης προπηλακίζοντας και τρομοκρατώντας αντιπροσώπους της Αριστεράς, και κυρίως της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ.

Στην Πετρούπολη έσπασαν το περίπτερο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ. Στο Κερατσίνι, από την ώρα που άνοιξαν τα εκλογικά κέντρα, οι υπόδικοι φασίστες της Χρυσής Αυγής γυρνούσαν προκαλώντας και απειλώντας, με επικεφαλής τον φασίστα Σαλούφα, που είναι ήδη υπόδικος για επίθεση σε μέλη της αντιναζιστικής πρωτοβουλίας και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πειραιά. 

Τελικά κατέληξαν να επιτεθούν σε αντιπροσώπους και υποψηφίους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ και να προσπαθήσουν να τραυματίσουν τον Χρήστο Καραγιαννάκη, εργάτη από τη Ζώνη Περάματος, υποψήφιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ και Αντιδήμαρχο Κερατσινίου. Όλα αυτά στο 5ο και 22ο σχολείο του Κερατσινίου, δίπλα στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσα και κάτω από το βλέμμα της αστυνομίας που δεν παρενέβη καν!

Την απάντηση την πήραν από τους αντιφασίστες και τα μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ, που έδιωξαν κλοτσηδόν τους φασίστες. Οι προκλήσεις των φασιστών θα απαντιούνται όπως πρέπει.

Καλούμε το λαό να τους απομονώσει και να τους στείλει στις τρύπες τους.

Ούτε στο Κερατσίνι ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική