Thumbnail
Σημερινές δηλώσεις του

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χαρακτήρισε «θλιβερο συμβάν» την απόφαση του κου Γιώργου Παπανδρέου να φτιάξει το δικό του κόμμα σε συνέντευξη του στην «Πρωινή Ενημέρωση» του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA τονίζοντας ότι κανένας δεν δικαιούται να φέρει τη διάσπαση στο κόμμα.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ο κος Παπανδρέου θα ειναι «ο ρυθμιστής των εκλογών», ο κος Βενιζέλος απάντησε αστειευόμενος «ε, κόφτε κάτι» προσθέτοντας «Ρυθμιστής των εκλογών δεν θα ειναι ο κος Παπανδρέου αλλά ο ιδιος ο λαός».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι στεναχωρημένο αλλά και αποφασισμένο, συγκεκριμένο και επίμονο» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε «Το ΠΑΣΟΚ δέχεται ένα πλήγμα γιατί υπάρχει απόπειρα διάσπασης αλλά θα το ξεπεράσει», ενώ τόνισε ότι ελάχιστα στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν συστρατευτεί με τον κο Παπανδρέου. Μάλιστα ο ίδιος τόνισε τον σταθεροποιητικό ρόλο που μπορεί να παίξει το ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές.

«Αυτοδυναμίες δεν υπάρχουν, συνεπώς υπάρχει αναγκαιότητα για συνεργασίες και όχι επανάληψη των εκλογών. Έχουμε τεράστια θέματα μπροστά μας και δεν μπορούμε να πάμε σε δεύτερες εκλογές»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ράνια Θρασκιά
Ράνια Θρασκιά: Στο «περιθώριο» της Ειδικής Αγωγής οι Βοηθοί Εργοθεραπείας
Παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ με αναφορά στη Σοφία Ζαχαράκη - Αίτημα για άμεση θεσμική αναγνώριση των Βοηθών Εργοθεραπείας
Ράνια Θρασκιά: Στο «περιθώριο» της Ειδικής Αγωγής οι Βοηθοί Εργοθεραπείας