Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης

Στις 10 το πρωί σήμερα Τρίτη ξεκινά στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής η συζήτηση του νέου προϋπολογισμού. Στην Επιτροπή η συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης.

Στην Ολομέλεια, ο κρατικός Προϋπολογισμός θα εισαχθεί στις 3 Δεκεμβρίου και η συζήτηση του θα ολοκληρωθεί τα μεσάνυχτα της 7ης Δεκεμβρίου, οπότε και η Βουλή θα κληθεί να αποφασίσει με ονομαστική ψηφοφορία για τα έσοδα και τις δαπάνες κάθε υπουργείου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του in.gr, γενικοί εισηγητές έχουν οριστεί οι βουλευτές Ανδρέας Λυκουρέντζος (ΝΔ), Ευκλείδης Τσακαλώτος (ΣΥΡΙΖΑ), Ιωάννης Κουτσούκος (ΠΑΣΟΚ), Νικόλαος Νικολόπουλος (Ανεξάρτητοι Έλληνες), Ηλίας Παναγιώταρος (Χρυσή Αυγή), Ασημίνα Ξηροτύρη – Αικατερινάρη (ΔΗΜΑΡ), Νικόλαος Καραθανασόπουλος (ΚΚΕ), Δημήτριος (Μίμης) Ανδρουλάκης (Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές).

Ειδικοί Εισηγητές θα είναι οι βουλευτές Φεβρωνία Πατριανάκου, Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, Απόστολος Βεσυρόπουλος, Ιωάννης Καράμπελας από τη ΝΔ, Δημήτριος Γελαλής, Στέφανος Σαμοϊλης, Φωτεινή Κούβελα από τον ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γκόκας, Μιχαήλ Κασσής από το ΠΑΣΟΚ, Γαβριήλ Αβραμίδης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Αρτέμιος Ματθαιόπουλος από τη Χρυσή Αυγή, Δημήτριος Αναγνωστάκης από τη ΔΗΜΑΡ, Χρήστος Κατσώτης από το ΚΚΕ, Θεοδώρα Τζάκρη από τους Ανεξάρτητους Δημοκρατικούς Βουλευτές, Βύρων Πολύδωρας από τους ανεξάρτητους βουλευτές.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παπαιωαννου
Πρόεδρος ΑΣΕΠ: «Η νέα Δημόσια Διοίκηση χρειάζεται δεξιότητες, ταχύτητα και αξιοκρατία»
Ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ παρουσίασε τις αλλαγές στις προσλήψεις του Δημοσίου και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών
Πρόεδρος ΑΣΕΠ: «Η νέα Δημόσια Διοίκηση χρειάζεται δεξιότητες, ταχύτητα και αξιοκρατία»
Διάλεξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, Καθηγητή Vladan Đokić στο Πάντειο
Πάντειο Πανεπιστήμιο: Διάλεξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, Καθηγητή Vladan Đokić
Διάλεξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, Καθηγητή Vladan Đokić στο Πάντειο
Πάντειο Πανεπιστήμιο: Διάλεξη του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, Καθηγητή Vladan Đokić