δπθ
«Η πορεία της αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους μας»

Μια μεγάλη επιτυχία έφερε εις πέρας η μαθήτρια του Εσπερινού Γυμνασίου με Λ.Τ. Πύργου, Χριστίνα Αποστολοπούλου, ηλικίας 67 ετών, η οποία κατάφερε να μπει στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.

«Η πορεία της αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους μας» επισημαίνουν οι καθηγητές της.

Η ανακοίνωση του Εσπερινού Γυμνασίου με Λ.Τ. Πύργου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Καθηγητών του Εσπερινού Γυμνασίου με Λ.Τ. Πύργου συγχαίρουν θερμά τη μαθήτρια του σχολείου μας Αποστολοπούλου Χριστίνα για την επιτυχία της στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την εισαγωγή της στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Κομοτηνή.

Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα των κόπων, της επιμονής και της δύναμης ψυχής που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής της πορείας, αξιοποιώντας στο έπακρο και τη στήριξη που της προσέφεραν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, τόσο σε επίπεδο γνώσεων όσο και σε ηθική υποστήριξη.

Η προσπάθειά της απέδειξε με τον πιο όμορφο και ουσιαστικό τρόπο πως η θέληση και η προσήλωση στον στόχο μπορούν να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο. Η πορεία της αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Όλα τα νέα και οι ειδήσεις που αφορούν τις Πανελλήνιες

Βαθμολογίες κάτω από τη βάση... να φάνε και οι κότες! Μα τι συμβαίνει επιτέλους;

Πανελλήνιες 2025: Με ποια κριτήρια επιλέγω σχολές για το Μηχανογραφικό μου;

Που θα ανέβουν οι βάσεις

Μηχανογραφικό 2025: Αυτός είναι ο χάρτης των αντιστοιχιών για 96 Τμήματα - Οι μεγάλες αλλαγές

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pitsa
Γιατί υπάρχει αυτό το μικρό πλαστικό στη μέση της πίτσας;
Παρόλο που μπορεί να φαίνεται αδιάφορο ή διακοσμητικό, στην πραγματικότητα παίζει έναν σημαντικό ρόλο στην προστασία της πίτσας κατά τη μεταφορά της.
Γιατί υπάρχει αυτό το μικρό πλαστικό στη μέση της πίτσας;
καυσωνας
Ακραίος καύσωνας και σήμερα με επιδόρπιο αφρικανικής σκόνης – Οι περιοχές που θα «ψηθούν» και οι προβλέψεις για νέα θερμή «εισβολή»
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα Σάββατο 26 Ιουλίου: «Κόκκινος Συναγερμός» για Αττική, Πελοπόννησο και Εύβοια
Ακραίος καύσωνας και σήμερα με επιδόρπιο αφρικανικής σκόνης – Οι περιοχές που θα «ψηθούν» και οι προβλέψεις για νέα θερμή «εισβολή»
διακοπές ρεύματος
Ασύλληπτο! Έρχονται πολύωρες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και σε 11 ακόμη δήμους – Οι περιοχές και οι ώρες
Στο κέντρο της Αθήνας και σε 11 ακόμη δήμους οι κάτοικοι θα μείνουν χωρίς ρεύμα και άρα χωρίς κλιματισμό, εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών
Ασύλληπτο! Έρχονται πολύωρες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και σε 11 ακόμη δήμους – Οι περιοχές και οι ώρες