Thumbnail
Εξαίρεση από την 24ωρη απεργία της Τετάρτης ζητά η ΠΟΣΥΠ λόγω των πανελληνίων εξετάσεων 2021 - Ταυτόχρονα, η Ομοσπονδία σημειώνει ότι στηρίζει τις δράσεις και τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ, ώστε να καταργηθεί το αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης

Αίτημα εξαίρεσης από την 24ωρη απεργία της Τετάρτης ζητά από την ΑΔΕΔΥ η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ), λόγω διεξαγωγής των πανελληνίων 2021.

Η ΠΟΣΥΠ πάντως σημειώνει ότι στηρίζει τις δράσεις και τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ έλαβε απόφαση συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Τετάρτης, εκτός από τους εκπαιδευτικούς που σχετίζονται με τη διαδικασία διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η ανακοίνωση της ΠΟΣΥΠ:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η ΠΟΣΥΠ με απόφαση του Δ. Σ. της, επικοινωνεί μαζί σας, στο ίδιο πνεύμα του αιτήματος της ΟΛΜΕ και αιτείται την εξαίρεση της από την αυριανή γενική απεργία, και για τους φορείς της που εμπλέκονται στις εξετάσεις, προκειμένου να μην διαταραχθεί η διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Σας γνωρίζουμε ότι οι διοικητικοί υπάλληλοι του Υπουργείου Παιδείας ειδικά  αυτοί που εργάζονται στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στις Λυκειακές Επιτροπές, στα βαθμολογικά κέντρα, κ.ά., είναι επιφορτισμένοι με την  εύρυθμη και απρόσκοπτη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι η ΠΟΣΥΠ στηρίζει τις δράσεις και τις αποφάσεις της ΑΔΕΔΥ, ώστε να καταργηθεί το αντεργατικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης.

Παρακαλούμε για την θετική εξέταση του εύλογου αιτήματος μας, προκειμένου να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διεξαγωγή των Πανελλαδικών, δείχνοντας την ευαισθησία και κοινωνική μας  ευθύνη.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία, βιβλιοθήκη, βιβλιοπωλείο
Αναστάτωση για κατάργηση οργανικής θέσης εκπαιδευτικού μετά από 17 χρόνια υπηρεσίας
Κάλεσμα σε κινητοποίηση και αιτήματα για άμεση αποκατάσταση της εκπαιδευτικού στο σχολείο των Αχαρνών
Αναστάτωση για κατάργηση οργανικής θέσης εκπαιδευτικού μετά από 17 χρόνια υπηρεσίας
Πολυτεχνείο Κρήτης
Πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης: Οι 6 καθηγητές που εξελέγησαν ως εσωτερικά μέλη στο Συμβούλιο Διοίκησης
Ανάδειξη Εσωτερικών Μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης
Πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης: Οι 6 καθηγητές που εξελέγησαν ως εσωτερικά μέλη στο Συμβούλιο Διοίκησης