80.000 ενδιαφερόμενοι θα μάθουν για τη νέα Νομική του Παν.Πατρών πριν το μηχανογραφικό
Νέα νομική στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Το Spoudase Festival 2019, ο μεγαλύτερος εκθεσιακός θεσμός της χώρας για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, την επιμόρφωση και τη καινοτομία επιστρέφει για 3η συνεχή χρονιά στη Τεχνόπολη στις 22-23 Ιουνίου ενώ θα πραγματοποιηθεί για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη στις 18-19 Μαϊου στο Βελλίδειο στη Helexpo.

Τα δύο φεστιβάλ θα υποδεχτούν πάνω από 80.000 επισκέπτες οι οποίοι θα γνωρίσουν όλες τα Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα της Ελλάδας, τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τους προγράμματα, τα κορυφαία κολέγια της χώρας, τους φορείς επαγγελματικής κατάρτισης καθώς και τα πανεπιστήμια της Κύπρου.

Ανάμεσα σε άλλα οι επισκέπτες - μαθητές θα μάθουν τα πάντα για το νέο μηχανογραφικό έτσι όπως θα διαμορφωθεί σύμφωνα με όλες τις αλλαγές που προωθούνται στον ακαδημαϊκό χάρτη. Η τελευταία εξέλιξη είναι η ανακοίνωση για ίδρυση νέας Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Την απόφαση πήρε ο Πρωθυπουργός μαζί με τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου και ανακοινώθηκε από την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου.

Την Παρασκευή 30/11/2018 στους εορτασμούς που έγιναν στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών η κυρία Βενετσάνα Κυριαζοπούλου δήλωσε: 

«Κατά το προχθεσινό ραντεβού που είχα στο υπουργείο Παιδείας, ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου που είπε ότι είναι απόφαση του Πρωθυπουργού και δική του να ανοίξει η Νομική Σχολή στην Πάτρα. Μάλιστα με εξουσιοδότησε να το ανακοινώσω στη χθεσινή μας εκδήλωση»

Πάνω από 150 σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού θα σας καθοδηγήσουν σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές, τις προπτυχιακές και την αγορά εργασίας και θα σας ενημερώσουν εντελώς δωρεάν στο Spoudase Festival  για το νέο Πανεπιστημιακό χάρτη ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή.

Promo Βίντεο

 

 

 

best of network

σχετικά άρθρα

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα
Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα

Ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, μετέφερε 39χρονη μητέρα και το μόλις μιας ώρας αγοράκι της από τη Σίφνο στην 112 Πτέρυγα Μάχης,...

Ελικόπτερο Super Puma μετέφερε μητέρα και το νεογνό της από τη Σίφνο στην Αθήνα