Οικογένεια δισεκατομμυριούχων στο Λονδίνο ζητά νταντά σκύλων και προσφέρει μισθό 127.000 δολάρια
Unsplash
Μέχρι τώρα, οι αιτήσεις για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις 300!

Θα μπορούσε να είναι και η... τέλεια δουλειά για τους ζωόφιλους: Οικογένεια Αμερικανών δισεκατομμυριούχων προσλαμβάνει μια νταντά σκύλων, πλήρους απασχόλησης, η οποία θα αμείβεται με 127.000 δολάρια το χρόνο για να περιποιείται τα δύο αγαπημένα τους τετράποδα!

Σύμφωνα με το newshub, αναζητείται μια «εξαιρετική και πολύ έμπειρη» νταντά για σκύλους. Ο... τυχερός υποψήφιος που θα πάρει τη δουλειά, θα πρέπει να ζει στο κεντρικό Λονδίνο αλλά και να ταξιδεύει μαζί με την οικογένεια. Οι αρμοδιότητές του θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων οργάνωση ραντεβού για παιχνίδι, ραντεβού με κτηνίατρο και φαγητό, κ.ά.

Η αμερικανική οικογένεια δισεκατομμυριούχων προσφέρει το ιλιγγιώδες ποσό των 127.000 δολαρίων ετησίως για νταντά σκύλων που θα φροντίζει τα (σικάτα) σκυλάκια της. Η ασυνήθιστη, διαδικτυακή αγγελία εργασίας ζητά έναν «εξαιρετικό και πολύ έμπειρο» εργαζόμενο γι' αυτή τη θέση ο οποίος θα παρέχει «απαράμιλλη φροντίδα και προσοχή» στα δύο μεγαλόσωμα τετράποδα.

Η νταντά πλήρους απασχόλησης θα πρέπει να ζει με την οικογένεια στο Knightsbridge, στο κεντρικό Λονδίνο, αλλά θα μπορεί να ταξιδεύει με τα κατοικίδια όποτε η οικογένεια φεύγει από την έδρα της. Η μοναδική αγγελία αναφέρει ότι ο υποψήφιος θα πρέπει να οργανώσει παιχνίδια με άλλα σκυλιά, προμήθειες τροφής, ραντεβού με κτηνίατρο και να κρατά λεπτομερή αρχεία για την υγεία τους, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Daily Mail.

Μέχρι τώρα, οι αιτήσεις για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις 300!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα