Το παγωτό αποτελεί θερινή (ή και χειμωνιάτικη) απόλαυση όλων των ανθρώπων ανεξαιρέτως, ενώ πολλά είναι τα είδη αλλά και οι τρόποι παρασκευής του.
Μπορούμε να πούμε με κάποια βεβαιότητα ότι το καλύτερο παγωτό είναι το ιταλικό και φυσικά έχει το δικό του τρόπο που φτιάχνεται.
Ιταλικό παγωτό
Στη μικρή ιταλική πόλη Ruvo di Puglia, τα αδέλφια Giuliana και Vincenzo Paparella συνεχίζουν μια οικογενειακή παράδοση 180 ετών, φτιάχνοντας παγωτό από τρία μόνο συστατικά: γάλα, ζάχαρη και αυγά, σύμφωνα με το Insider Food.
Όλα ξεκίνησαν το 1840, όταν ο θείος Luigi έφερε την τέχνη της παρασκευής gelato από τις βασιλικές αυλές της Νάπολης στη γενέτειρά του, το Ruvo. Τέσσερις γενιές αργότερα στην αρχική συνταγή του 1840, την King's Cream, έχουν προστεθεί άλλες επτά γεύσεις: φιστίκι, αμύγδαλο, σοκολάτα, κυδώνι, νουγκάτα, gianduia και φουντούκι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4
2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη
Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)
ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα