Εθνική τραγωδία θεωρείται η πτώση αεροπλάνου Boing της Ehtiopian Airlines που στοίχισε την ζωή 157 ανθρώπων από 30 διαφορετικές χώρες.
Δυστυχώς για κάποιους το ανθρώπινο αυτό δράμα ήταν μια αφορμή για να ικανοποιήσουν την αυταρέσκειά τους (ή/και την ανάγκη για περισσότερη αλληλεπίδραση στα προφίλ τους, με απώτερο σκοπό το κέρδος) και "σκηνοθέτησαν" βίντεο τα οποία κατέγραφαν, υποτίθεται, τις τελευταίες δραματικές στιγμές πριν την πτώση του αεροπλάνου.
Δυστυχώς πολλοί ευκολόπιστοι μοιράστηκαν στα προφίλ τους τις συγκεκριμένες εικόνες, προσθέτοντας και λυπημένα "προσωπεία" (emoji's). Ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που επεσήμαναν την απάτη και τον εμπαιγμό προς τα θύματα και τις οικογένειές τους, διαπιστώνοντας από τεχνικές λεπτομέρειες πως πρόκειται για άλλου τύπου αεροσκάφος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία αύριο Δευτέρα 12/1 λόγω κακοκαιρίας
Πώς λέγεται το «βίντεο» στα ελληνικά;
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι εκπαιδευτικοί εισπράττουν έως 2.850 ευρώ χωρίς αίτηση
Λογαριασμοί ρεύματος 2026: Πώς θα πάρετε έκπτωση έως 70% με μία αίτηση
Alfavita Newsroom