Thumbnail
Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 85 ετών έπειτα από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, o κορυφαίος Γερμανός σχεδιαστής μόδας Καρλ Λάγκερφελντ

O εκκεντρικός σχεδιαστής με τις πολύ ιδιαίτερες δημιουργίες, εισήχθη σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, λίγες ώρες νωρίτερα και κάτω από άκρα μυστικότητα, στο νοσοκομείο λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας του. Διηύθυνε από το 1983 τον οίκο μόδας της Channel.

Γεννήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 1933. Στην εφηβεία του, μεταναστεύει με την μητέρα του στο Παρίσι όπου και θα σπουδάσει υψηλή ραπτική.

Συνεργάστηκε με κορυφαίους οίκους μόδας όπως οι «Tiziani», «Chloe», «Fendi».

Έπειτα από 10 χρόνια καλλιτεχνικής διεύθυνσης του οίκου Channel, θα λανσάρει το δικό του Βrand.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από τον στενό κύκλο του,  εξακολουθούσε να είναι δραστήριος και συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, παρά την άσχημη κατάσταση της υγείας του, έως και μόλις λίγες μέρες νωρίτερα

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κουζίνα
Ντουλάπια της κουζίνας: Πώς να εξαφανίσετε το επίμονο λίπος χωρίς χημικά και έξοδα
Ντουλάπια της κουζίνας: Το απλό κόλπο για να εξαφανιστούν τα λίπη σε χρόνο ρεκόρ με 1 βασικό υλικό
Ντουλάπια της κουζίνας: Πώς να εξαφανίσετε το επίμονο λίπος χωρίς χημικά και έξοδα
Πατάτες
Ξεχάστε τον παραδοσιακό φούρνο: Το κόλπο των σεφ για «ψητή» πατάτα σε κάτω από 10 λεπτά
Ούτε φούρνος ούτε κουζίνα: To κόλπο των σεφ για να μαγειρέψετε μια πατάτα στο φούρνο σε λιγότερο από 10 λεπτά
Ξεχάστε τον παραδοσιακό φούρνο: Το κόλπο των σεφ για «ψητή» πατάτα σε κάτω από 10 λεπτά
prosfygopoula
ΕΛΜΕ Πειραιά: Δικαίωση για τις Τάξεις Υποδοχής Προσφύγων – «Συνεχίζουμε τον αγώνα»
«Τα τεράστια προβλήματα που αφορούν την εκπαίδευση των προσφυγόπουλων παραμένουν»
ΕΛΜΕ Πειραιά: Δικαίωση για τις Τάξεις Υποδοχής Προσφύγων – «Συνεχίζουμε τον αγώνα»