Thumbnail
Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Δέκα άνθρωποι, ανάμεσά τους παιδιά, πυροβολήθηκαν σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων την Κυριακή το βράδυ (τοπική ώρα) στο Σαν Μπερναντίνο, στην Καλιφόρνια, δήλωσε η αστυνομία, με τρεις ανθρώπους να βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Λάβαμε ένα τηλεφώνημα γύρω στις 10:45 μ.μ. για πυροβολισμούς», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Σαν Μπερναντίνο, λογαχός Ρίτσαρντ Λόουχεντ. «Βρήκαμε 10 θύματα στο σημείο. Τρία είναι σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.»

Το συμβάν με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε ένα ζεστό καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο στην πόλη που βρίσκεται περίπου 96 χλμ. ανατολικά του Λος Άντζελες.

Κόσμος ήταν συγκεντρωμένος έξω παίζοντας παιχνίδια σε υπαίθριο δημόσιο χώρο ενός συγκροτήματος περίπου 100 διαμερισμάτων, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Λόουχεντ δήλωσε πως έως τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (σήμερα) οι αστυνομικοί ερευνητές δεν έχουν κάποιον ύποπτο ούτε γνωρίζουν το ενδεχόμενο κίνητρο για τον πυροβολισμό. Δεν βρέθηκαν όπλα στο σημείο, είπε.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μία εβδομάδα αφότου ένας ένοπλος πυροβόλησε εννέα ανθρώπους και σκότωσε δύο διαγωνιζόμενους σε ένα τουρνουά βίντεο γκέιμ στο Τζάκσονβιλ.

 

ΒΧ

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 27/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οκτα
Η Ελλάδα βυθίζεται σε ένα εργασιακό καθεστώς εξουθένωσης - Η 13ωρη εργασία γίνεται «κανονικότητα»
Πλέον, η ίδια η πολιτεία ανοίγει τον δρόμο ώστε ένας εργοδότης να έχει εργαζόμενους εγκλωβισμένους για 13 ώρες συνεχόμενα
Η Ελλάδα βυθίζεται σε ένα εργασιακό καθεστώς εξουθένωσης - Η 13ωρη εργασία γίνεται «κανονικότητα»
Σοφία Ζαχαράκη
Προβληματισμοί του Υπουργείου Παιδείας «για την υπερβαθμολόγηση μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου»
Το Υπουργείο Παιδείας αναθέτει στην ΑΔΙΠΠΔΕ μελέτη για την υπερβαθμολόγηση και την αναβάθμιση των κριτηρίων προαγωγής και αποφοίτησης μαθητών...
Προβληματισμοί του Υπουργείου Παιδείας «για την υπερβαθμολόγηση μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου»
ΑΔΕΔΥ: Απεργία στο Δημόσιο
Νέο Πειθαρχικό: Σήμερα η μεγάλη απεργία - Ποιοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση
Σε απεργιακό κλοιό το Δημόσιο – Πανελλαδική κινητοποίηση αύριο με φόντο το νέο Πειθαρχικό Δίκαιο
Νέο Πειθαρχικό: Σήμερα η μεγάλη απεργία - Ποιοι συμμετέχουν στην κινητοποίηση
εκπαιδευτικός
Ο αφόρητος οικονομικός γολγοθάς των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Μισθός για ένα 15νθήμερο, φτώχεια... και δανεικά!
Αν δεν φροντίσουμε εκείνους που κρατούν το σχολείο όρθιο, πώς θα φροντίσουν εκείνοι το μέλλον των παιδιών μας;
Ο αφόρητος οικονομικός γολγοθάς των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών: Μισθός για ένα 15νθήμερο, φτώχεια... και δανεικά!