Thumbnail
Άζια Αρζέντο

Η ηθοποιός και σκηνοθέτης από την Ιταλία, Άζια Αρζέντο τέθηκε (ατύπως) επικεφαλής του κινήματος #MeToo και τις κατηγορίες κατά του Γουάνσταϊν για σεξουαλική παρενόχληση.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, η ίδια φαίνεται πως ενεπλάκη σε «σκοτεινή» συμφωνία με τον ηθοποιό και μουσικό Τζίμι Μπένετ. Συγκεκριμένα, κατόπιν συμφωνίας και με τους νομικούς εκπροσώπους των 2, δόθηκαν 380.000 δολάρια προκειμένου να μην ανακινηθεί μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης από τον Αρζέντο στον 17χρονο, τότε, Μπένετ. Μάλιστα, το περιστατικό έγινε στην Καλοφόρνια και ο πολιτειακός νόμος ορίζει το ηλικιακό όριο συναίνεσης στα 18 έτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα έγγραφα της συμφωνίας καθώς και μια φωτογραφία των 2 στο κρεβάτι, με ημερομηνία 9/5/2013, στάλθηκαν στην εφημερίδα.

Στα έγγραφα σημειώνεται πως ο νεαρός ηθοποιός απέκτησε ψυχολογικά προβλήματα μετά τη συνεύρεση, ενώ οι αποδοχές του έπεσαν κατακόρυφα. Μάλιστα, αναφέρεται πως η ηθοποιός υπήρξε μια τύποις μητρική φιγούρα στην καριέρα του νεαρού, ενώ έχει υποδυθεί την μητέρα του σε ταινία!

Όσον αφορά στην επαφή τους, στα έγγραφα ο Μπένετ αναφέρει πως, στις 9 Μαΐου 2013, τον κάλεσε στο δωμάτιό της στο ξενοδοχείο της, όπου έφτασε συνοδευόμενος από συγγενικό του πρόσωπο. Εκεί η Αρζέντο ζήτησε από το συγγενικό πρόσωπο να αποχωρήσει για να μείνουν μόνοι, του έδωσε αλκοόλ και του έδειξε μια σειρά από μηνύματα που προορίζονταν για αυτόν. Μετά τον φίλησε, τον έριξε στο κρεβάτι, του έβγαλε το παντελόνι και του έκανε στοματικό σεξ, πριν ακολουθήσει περαιτέρω σεξουαλική επαφή και τραβήξουν φωτογραφίες. Αργότερα την ίδια μέρα ανέβασε φωτογραφίες με τα πρόσωπά τους στο Instagram, όπου έγραφε πως ήταν η «πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της». Μετά ο Μπένετ επέστρεψε σπίτι του, αλλά, σύμφωνα με τις καταγγελίες του, κατά την επιστροφή του άρχισε να νιώθει «σύγχυση, τρόμο και αηδία». Ωστόσο, έναν μήνα μετά, της έστειλε μήνυμα στο Twitter όπου έγραφε «μου λείπες μαμά» (έκτοτε ο λογαριασμός του στο Twitter έχει κλείσει», ενώ κατά την ίδια περίοδο ερχόταν σε αντιπαράθεση με τη μητέρα και τον πατριό του για οικονομικά θέματα.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

petrelaio livii
Ενεργειακός συναγερμός: Προς τα 125 δολάρια το πετρέλαιο λόγω του παρατεταμένου αποκλεισμού στο Ιράν
Η τιμή του βαρελιού Μπρεντ σημειώνει αύξηση που ξεπερνά το 5%, πλησιάζοντας το ψυχολογικό όριο των 125 δολαρίων, μετά την επισημοποίηση των προθέσεων...
Ενεργειακός συναγερμός: Προς τα 125 δολάρια το πετρέλαιο λόγω του παρατεταμένου αποκλεισμού στο Ιράν
protomagia
Εργατική Πρωτομαγιά: Χωρίς πλοία και ΜΜΜ η αυριανή ημέρα - Με στάσεις εργασίας θα λειτουργήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ
Ακινητοποιημένα πλοία και λιμάνια - «Χειρόφρενο» στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Εργατική Πρωτομαγιά: Χωρίς πλοία και ΜΜΜ η αυριανή ημέρα - Με στάσεις εργασίας θα λειτουργήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ