Αυτό που δεν φαίνεται, και εντόπισαν αργότερα καθώς επεξεργάζονταν το υλικό τους δημοσιογράφοι του ιρακινού τηλεοπτικού σταθμού AL-MAWSLEYA TV, είναι ότι η γυναίκα ετοιμάζεται να πυροδοτήσει με το αριστερό της χέρι τα εκρηκτικά με τα οποία είναι ζωσμένη.
Παρότι, όπως εκτιμάται, σκοπός της ήταν να ανατιναχτεί μπροστά από την περίπολο για να σκοτώσει και τους στρατιώτες, δεν τα κατάφερε εκείνη τη στιγμή αλλά λίγο αργότερα, λίγο πιο κάτω.

Όπως γράφει η Telegraph, σκοτώθηκε μαζί με το παιδί της ενώ δύο στρατιώτες και αρκετοί πολίτες τραυματίστηκαν.
Οι τζιχαντιστές που δεν εγκατέλειψαν την μάχη, βρίσκονται περικυκλωμένοι σε μια μικρή περιοχή της παλιάς πόλης, η ανακατάληψη της οποίας από τον ιρακινό στρατό επίκειται άμεσα. Σύμφωνα με επιτελείς, θα την είχαν ήδη καταλάβει αν εντατικοποιούσαν τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς αλλά δεν θέλουν να το κάνουν διότι μεταξύ όσων αντιστέκονται βρίσκονται και αρκετά γυναικόπαιδα.
Προσθέτουν ότι περισσότερες από 20 επιθέσεις αυτοκτονίας τις τελευταίες δύο εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν από γυναίκες καμικάζι.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom