Β’ φάση αναπληρωτών: 6.500 προσλήψεις και μετά η Γ’ φάση – Όλες οι ημερομηνίες

Κόσμος 0

Τη χτύπησε στο λεωφορείο επειδή φορούσε σορτσάκι

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τουρκία

Ανδρας επιτέθηκε και χτύπησε νεαρή μέσα σε μίνιμπας στην Κωνσταντινούπολη, κατηγορώντας την, όπως μετέδωσαν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ότι φορούσε σορτσάκι τον ιερό μήνα του ραμαζανιού.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο φαίνεται άνδρας που κάθεται σε μίνιμπας. Ξαφνικά σηκώνεται και χτυπάει κοπέλα που κάθεται μπροστά του προτού κατευθυνθεί στην έξοδο.

Ο δράστης της επίθεσης κατέβηκε στη στάση του και η κοπέλα έπεσε κάτω σοκαρισμένη και κλαίγοντας, ενώ δύο άλλοι άνδρες επιβάτες έσπευσαν να την σηκώσουν και να την φροντίσουν.

Το περιστατικό έγινε στις 14 Ιουνίου και ο δράστης αναγνωρίστηκε ως Ερκάν Κ.

Η Ασένα Μελίσα Σαλάμ, 21 ετών, κατέθεσε μήνυση. Ο δράστης, ο οποίος υποστήριξε ότι τον «προκάλεσε», συνελήφθη τρεις ημέρες μετά το περιστατικό, όμως αφέθηκε ελεύθερος την ίδια ημέρα, προς μεγάλη απογοήτευση των φεμινιστικών οργανώσεων, έγραψε η εφημερίδα Hürriyet.

«Η απελευθέρωση του δράστη συνιστά απειλή για όλες τις γυναίκες» ήταν το μήνυμα που ανάρτησε την Τετάρτη στο Twitter η οργάνωση «Σταματήστε τις δολοφονίες γυναικών»: «θα φοράμε ό,τι θέλουμε, όπου θέλουμε. Δεν θα απαρνηθούμε τις ελευθερίες μας».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος