Thumbnail
Προβλήματα φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσει το Χόλιγουντ σε περίπτωση που ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επαναφέρει το μποϊκοτάζ κατά της Κούβας.  

Η ταινία «The Fate of the Furious» της Universal Pictures ήταν η πρώτη μεγάλη παραγωγή που γυρίστηκε στην Κούβα μετά τη χαλάρωση των οικονομικών κυρώσεων που αποφάσισε ο Μπαράκ Ομπάμα.

Με την άρση του μποϊκοτάζ οι παραγωγοί του Χόλιγουντ έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τις εικόνες της Κούβας, το φυσικό κάλλος, την αρχιτεκτονική, τα αυτοκίνητα εποχής. «Θα μπορούσε κανείς απλώς να πετάξει την κάμερα του στον αέρα και να καταγράψεις μία τέλεια εικόνα», δήλωσε ο Φ. Γκάρι Γκρέι στο Variety, ο οποίος σκηνοθέτησε το «The Fate of the Furious».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα