Ο δήμαρχος Άγκυρας ξαναχτυπά! Σε νέες του δηλώσεις που θα συζητηθούν ανέφερε το ενδεχόμενο ο σεισμός των 6 Ρίχτερ ανάμεσα σε Χίο και Λέσβο που έπληξε εξίσου και τα παράλια της Τουρκίας να είναι... τεχνητός!
Κι όμως ο Μελίχ Γκιοκτσέκ έγραψε στο Twitter:
"Πιστεύω ότι ίσως ήταν ένας τεχνητός σεισμός. Δεν το λέω σίγουρα, αλλά είναι μία πολύ σοβαρή πιθανότητα και θα πρέπει να ερευνηθεί"!
Στη συνέχεια, αναρωτήθηκε: "Ήταν μήπως κάποιο πλοίο σεισμικών ερευνών κοντά στο επίκεντρο; Αν ναι, σε ποια χώρα ανήκει;".
Παράλληλα ζήτησε να γίνει έρευνα για το ποια πλοία και ποιων χωρών έπλεαν εκείνη την ώρα στην περιοχή.
Ο δήμαρχος της τουρκικής πρωτεύουσας είχε προβεί και παλαιότερα σε παρόμοια δήλωση όταν σεισμός είχε πλήξει τις ακτές της Τουρκίας, βόρεια της Λέσβου!
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο
Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom