Κόσμος

Στη Ρώμη οι επικεφαλής των Συνδέσμων Επιχειρήσεων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ιταλία

Την ανάγκη ενίσχυσης του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος με κοινή οικονομική, δημοσιονομική  και αμυντική πολιτική, καθώς και ουσιαστική συνεργασία στη φύλαξη των συνόρων της Ευρώπης» επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, μιλώντας σε σύσκεψη των επικεφαλής των Συνδέσμων Επιχειρήσεων της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στην Ιταλική πρωτεύουσα με την ευκαιρία της Επετείου των 60 ετών από την Συνθήκη της Ρώμης.

Ο κ. Φέσσας τόνισε επίσης την ιδιαίτερη  σημασία που θα έχουν για όλες τις χώρες  της Ευρώπης επενδύσεις πανευρωπαϊκών δικτύων μεταφορών, ενέργειας και ψηφιακής τεχνολογίας».

Οι εκπρόσωποι των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων συναντήθηκαν με τον Πρωθυπουργό της Ιταλίας, κ. Πάολο Τζεντιλόνι και τόνισαν την θερμή υποστήριξή τους για μια Ισχυρή, Ενωμένη Ευρώπη που θα συνδυάζει την οικονομική ανάπτυξη -με ανταγωνιστικούς όρους σε παγκόσμια κλίμακα- με την κοινωνική συνοχή και την μείωση της ανεργίας και των διακρίσεων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος