Thumbnail
Η αστυνομία της νότιας επαρχίας της Καρνατάκα συνέλαβε 3 ανθρώπους που συνδέονται με την "θυσία" 10χρονου κοριτσιού, προκειμένου να θεραπευτεί ανάπηρος άνδρας.  

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, η αστυνομία ανέφερε πως το παιδί εκτελέστηκε κατόπιν υπόδειξης "μάγου" που ήθελε να "θεραπεύσει" άνδρα με αναπηρία.

Ο αδελφός του ανάπηρου και η αδελφή του συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της απαγωγής και της δολοφονίας του ανηλίκου.

Ο "μάγος" τους είπε πως αυτός ήταν ο μόνος τρόπος να λύσουν την "μαύρη μαγεία" που κρατούσε τον αδελφό τους στην αναπηρία.

Ένα 17χρονο παιδί συνελήφθη, καθώς βοήθησε τους ενήλικες στην εκτέλεση του σχεδίου.

Η δολοφονία άρχισε να ερευνάται όταν κάτοικοι ανακάλυψαν μια σακούλα σκουπιδιών που περιείχε το πτώμα του κοριτσιού, μαζί με υλικά που η αστυνομία εκτιμά ότι χρησιμοποιήθηκαν για να "λυθούν τα μάγια".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Προάγεται στην ΣΤ' Δημοτικού και στην αιωνιότητα»: Το σπαρακτικό αντίο στον 12χρονο από την Άρτα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα