Έχουν γραφτεί και έχουν ακουστεί πολλά για τις εργασιακές συνθήκες στην Ιαπωνία και τα βιώματα των εργαζομένων στην χώρα της Άπω Ανατολής. Το ότι όμως κάποιος θα μαχαιρωνόταν για να μην πάει στη δουλειά του είναι ομολογουμέως πρωτάκουστο!
Ο λόγος για έναν 54χρονο, ο οποίος αυτομαχαιρώθηκε στις τουαλέτες σταθμού μετρό στη Ναγκόγια, την περασμένη Τετάρτη. Μάλιστα ο άνδρας μετέβη μόνος του σε κοντινό αστυνομικό τμήμα και δήλωσε ότι ένας άγνωστος του επιτέθηκε.
Σύμφωνα με το Russia Today, ενώ οι αστυνομικοί κάλεσαν γιατρό άρχισαν να τον ρωτούν σχετικά με το περιστατικό. Τότε ο 54χρονος έπεσε σε αντιφάσεις και αποκάλυψε ότι αυτοτραυματίστηκε ο ίδιος για... να μην πάει στη δουλειά του!
Ο ίδιος ο άνδρας είπε ότι βρήκε ένα μαχαίρι στον σταθμό, το πήρε, αυτοτραυματίστηκε και πήγε στην αστυνομία, προκειμένου να αποφύγει μία ακόμη ημέρα με εξαιρετικά μεγάλο στρες στη δουλειά!
Το 2016 πάνω από 2.000 άτομα διέπραξαν απόπειρες αυτοκτονίας, με μία από τις βασικότερες αιτίες να είναι το εργασιακό στρες.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 13/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ