Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι δήλωσε ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Απάντηση στη συνέντευξη του έλληνα υπουργού Εξωτερικών στον ΣΚΑΪ έδωσε ο τούρκος ομόλογός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, με αιχμή την αποστροφή του Νίκου Κοτζιά ότι ο αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων δεν θα μπορούσε να ανέβει στα Ίμια γιατί η Ελλάδα είχε λάβει τα μέτρα της.

«Αν το καθήκον του τούρκου αρχηγού ήταν να ανέβει στα Ίμια θα το είχε κάνει», είπε ο κ. Τσαβούσογλου.

«Μην ξεχνάμε ότι εμείς ανεβήκαμε οποτεδήποτε χρειάστηκε», προσέθεσε σε μία αιχμηρά αναφορά στην κρίση του 1996.

Αναφερόμενους στους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς την έκδοση των οποίων απέρριψε το Συμβούλιο της Επικρατείας, ο κ. Τσαβούσογλου είπε ότι η Ελλάδα εμποδίζει την εκδίκαση των πραξικοπηματιών.

Σημείωσε πως αυτό δεν αρμόζει στις σχέσεις καλής γειτονίας ούτε έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη.

«Αυτό δεν μας προκαλεί απορία» είπε ο τούρκος υπουργός, σχολιάζοντας πως ο επικεφαλής του κουρδικού PKK «είχε βρει καταφύγιο στην Ελλάδα».

Πηγή: skai.gr

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paneladikes_3.jpg
Πανελλήνιες 2026: Τμήματα με χαμηλές βάσεις και δυναμικές επαγγελματικές προοπτικές
Ακολουθούν τέσσερα τμήματα του 4ου Επιστημονικού Πεδίου που αξίζει να εξετάσουν οι υποψήφιοι των Πανελληνίων 2026.
Πανελλήνιες 2026: Τμήματα με χαμηλές βάσεις και δυναμικές επαγγελματικές προοπτικές
ζαχαρη
Τι αλλάζει στον οργανισμό όταν σταματήσετε τη ζάχαρη για 14 ημέρες
Η μείωση ή η πλήρης αποχή από τη ζάχαρη, ακόμη και για σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να επιφέρει αξιοσημείωτες αλλαγές στον οργανισμό.
Τι αλλάζει στον οργανισμό όταν σταματήσετε τη ζάχαρη για 14 ημέρες