Κόσμος 0

Συνελήφθη η μια από τις δυο δολοφόνους του αδερφού του Κιμ Γιονγκ Ουν

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνελήφθη η μια από τις δυο γυναίκες δολοφόνους ενώ εντείνονται οι έρευνες για την σύλληψη της δεύτερης.

Η μια από τις δυο "μαύρες χήρες" που με ειδική πένα έριξαν δηλητήριο στο πρόσωπο του Κιμ Γιονγκ Ναμ, συνελήφθη την Τετάρτη (15.02.2017) στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, πρωτεύουσα της Μαλαισίας.

Η αστυνομία της Μαλαισίας αναγνώρισε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας τη μια από τις δυο γυναίκες που φέρονται να δολοφόνησαν τον αδερφό του Κιμ Γιονγκ Ουν και σύμφωνα με το μαλαισιανό πρακτορείο Bernama τη συνέλαβαν. Ήταν μόνη της τη στιγμή της σύλληψης και στην κατοχή της βρέθηκε διαβατήριο του Βιετνάμ.

Η γυναίκα που συνελήφθη στο χώρο των πτήσεων χαμηλού κόστους στο διεθνές αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ ονομάζεται, σύμφωνα τουλάχιστον με τα έγγραφα που είχε πάνω της, Doan Thi Huong. Η συλληφθείσα και η γυναίκα που αναζητείται θεωρούνται πράκτορες της Βόρειας Κορέας, τις οποίες έστειλε ο ηγέτης της Πιονγιάνγκ, Κιμ Γιονγκ Ουν, να δολοφονήσουν τον ετεροθαλή αδερφό του και διάδοχό του.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Πότε πληρώνονται ο τελευταίος μισθός και η αποζημίωση άδειας

Τι σημαίνει η λέξη «μώμος»;

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος