Thumbnail

 

Μια νέα υπηρεσία που θα χρεώνει τους χρήστες αν θέλουν να στείλουν μήνυμα σε κάποιον που δεν γνωρίζουν εισάγει το Facebook δοκιμαστικά.
 
Η νέα υπηρεσία διατίθεται σήμερα σε έναν μικρό μόνο αριθμό χρηστών έτσι ώστε να δοκιμαστεί η αποδοχή της από τους χρήστες του Facebook.
 
Η υπηρεσία επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα σε άτομα που δεν γνωρίζουν πληρώνοντας για κάθε μήνυμα 1 δολάριο.
 
Όλοι οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να λαμβάνουν μόνο ένα πληρωμένο μήνυμα την εβδομάδα και μέχρι 3 το μήνα.
 
Το Facebook ισχυρίζεται ότι η νέα υπηρεσία θα μειώσει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία που λαμβάνουμε μέσω Faecbook.
 
Οι χρήστες που θα θέλουν να διαφημίσουν κάτι ή να προσφέρουν μια δουλειά ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, θα πρέπει να πληρώσουν για να στείλουν το συγκεκριμένο μήνυμα.
 
Το ίδιο μπορούν να κάνουν και άνθρωποι που δεν ξέρουν στα σίγουρα αν γνωρίζουν κάποιον ή όχι, θα μπορούν να του στέλνουν ένα μήνυμα και να πληρώνουν το 1 δολάριο.
 
Η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει πολλά κοινά στοιχεία με την αντίστοιχη υπηρεσία του LinkedIn όπου οι χρήστες πρέπει να πληρώνουν για να επικοινωνούν με όσους δεν είναι μέρος των επαφών τους.
 
Βέβαια σήμερα το Facebook προστατεύει τους χρήστες του που δέχονται μεν τα μηνύματα αλλά αυτά καταλήγουν σε άλλο φάκελο κι έτσι σπάνια ενοχλούνται από spam μηνύματα.
 
Το Facebook δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την διάδοση της υπηρεσίας ενώ προς το παρόν μόνο Αμερικανοί χρήστες έχουν πρόσβαση στη συγκεκριμένη υπηρεσία όσο αυτή βρίσκεται στο δοκιμαστικό στάδιο.
 
Επιμέλεια: Σίμος Κοσμετάτος [email protected]
 
e-go.gr/tech

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panteion.jpg
Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο Πάντειο για την υπόθεση διαγραφής της εγκύου φοιτήτριας (Βίντεο)
Αντίδρασεις απέναντι στις δηλώσεις της διοίκησης - Η θέση της Κοσμήτορος
Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο Πάντειο για την υπόθεση διαγραφής της εγκύου φοιτήτριας (Βίντεο)
γροιλανδια
Ξεκάθαρο μήνυμα της Γροιλανδίας στον Τραμπ: Δεν θέλουμε να ανήκουμε στις ΗΠΑ - Παραμένουμε ενωμένοι με τη Δανία
Ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας, Γενς-Φρέντερικ Νίλσεν, δήλωσε ότι η Γροιλανδία δεν επιθυμεί να υπαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες και παραμένει σταθερά...
Ξεκάθαρο μήνυμα της Γροιλανδίας στον Τραμπ: Δεν θέλουμε να ανήκουμε στις ΗΠΑ - Παραμένουμε ενωμένοι με τη Δανία