Κοινωνία 0

Σεισμική δόνηση 4,8 Ρίχτερ βορειοδυτικά της Ρόδου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 19.35 και το επίκεντρό του είχε εστιακό βάθος 15 χιλιόμετρα.

ΣΕ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ 15 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Σεισμική δόνηση 4,8 Ρίχτερ βορειοδυτικά της Ρόδου

Σεισμική δόνηση 4,8 Ρίχτερ σημειώθηκε στο θαλάσσιο χώρο 36 χιλιόμετρα βορειδυτικά της Ρόδου, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινσιτούτο της Αθήνας.

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 19.35 και το επίκεντρό του είχε εστιακό βάθος 15 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο του σύμφωνα με τους αρμόδιους σεισμολόγους εστιάζεται μεταξύ της πόλης της Ρόδου και το Μπόντρουμ της Τουρκίας.

Ο σεισμός, σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ έγινε ιδιαίτερα αισθητός τόσο στη Ρόδο όσο και στη Σύμη, στην Κω στη Νίσυρο και την Τήλο, χωρίς να προκληθούν καταστάσεις πανικού, ενώ δεν έχουν αναφερθεί ζημιές σε κανένα από τα νησιά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι από το απόγευμα του Σαββάτου έχουν καταγραφεί δεκάδες σεισμικές δονήσεις στην περιοχή της Δωδεκανήσου, χωρίς οι περισσότερες να έχουν γίνει αντιληπτές από τους κατοίκους των νησιών.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία