Thumbnail
Ε ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής

Ε’ ΕΛΜΕ  ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ                           ΠΑΛΛΗΝΗ  16.112012

      

  • Η κυβέρνηση,  παραμονή  της επετείου του Πολυτεχνείου επέλεξε να δείξει για άλλη μια φορά  το αποκρουστικό  πρόσωπο της αυταρχικής εξουσίας και  να  εφαρμόσει τον κατασταλτικό της μηχανισμό ενάντια  στους εργαζόμενους και σωματεία  που αντιστέκονται στη βάρβαρη πολιτική της Ε.Ε και ΔΝΤ.
  • Η αστυνομία, στη Θεσσαλονίκη, συνέλαβε  έξω από το χώρο εργασία τους:   Τον εκπαιδευτικό  Θανάση  Αγαπητό, μέλος του Δ.Σ  Β΄ Συλλόγου  εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης    Θεσσαλονίκης και τους εργαζόμενους στην τοπική  αυτοδιοίκηση  Αρβανίτη Σαράντη και Κυρατζόπουλο Θωμά  με κατηγορίες για διατάραξη κοινής ειρήνης και παράνομης βίας, επειδή διαμαρτυρήθηκαν έξω από τη ΔΕΘ για τις προκλητικές δηλώσεις του κ. Φούχτελ   ότι ένας Γερμανός εργαζόμενος εργάζεται όσο τρείς Έλληνες. Και ο μεν Γερμανός «υπεύθυνος για την Ελλάδα» εξυπηρετεί τα συμφέροντα της των επιχειρηματιών χώρας του αλλά η ελληνική κυβέρνηση και τα παρατρεχάμενα Μέσα Ενημέρωσης έχουν την απαίτηση οι εργαζόμενοι να βλέπουν αδιαμαρτύρητα τη ζωή τους να καταστρέφεται , για να μην χαλάνε την εικόνα της χώρας στην Εσπερία.
  •  Η σύλληψη, φυσικά,  δεν είναι τυχαία. Είναι μήνυμα σε όλους τους εργαζόμενους ότι , αν δεν αποδεχθούν την ισοπέδωση που απαιτεί η πολιτική  της  τρόικας, θα δοκιμάσουν το μακρύ χέρι της εξουσίας.  Η σκληρή αντιλαϊκή πολιτική  απαιτεί φασιστικοποίηση  της ζωής  και κτύπημα κάθε μορφής  αντίστασης.  Οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιδράσουν άμεσα, να καταγγείλουν την κυβερνητική βία και να συμπαρασταθούν  στους εργαζόμενους που οδηγούνται ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου  στο  δικαστήριο.
  • Δηλώνουμε ότι οι αγώνες του λαού μας για την επιβίωση και την απαλλαγή από τον εφιάλτη των Μνημονίων και των μέτρων τους δεν πρόκειται να σταματήσουν αλλά αντίθετα θα κλιμακωθούν. Οι αγώνες αυτοί δεν ποινικοποιούνται. Το δίκιο είναι με τους εργαζόμενους. Το ξέρουν και δεν τρομοκρατούνται.

.   Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως κάθε δίωξη και καταστολή των εργατικών αγώνων. Άμεση απελευθέρωση και απαλλαγή από τις κατηγορίες των συλληφθέντων

  Η  πρόεδρος                                              Ο γραμματέας

Άννα Μπαχτή                                            Δημ. Μπαξεβάνης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα