Κοινωνία 0

Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και είδε ένα πτώμα!

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και είδε ένα πτώμα!
Χαλκίδα: Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου του και είδε ένα πτώμα! 


Άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν ένα πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση.

Ήταν σήμερα στις 9 και μισή το πρωί όταν πήγαν να πάρουν τα αυτοκίνητα για να τα κάνουν απόσυρση και τους "κόπηκαν" τα γόνατα.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία πρόκειται για άντρα. Επίσης εικάζεται ότι δεν υπάρχει εγκληματική ενέργεια και ότι ίσως πρόκειται για κάποιον άστεγο που είχε βρει κατάλυμα στο λευκό βαν της φωτογραφίας που δεν είχε πινακίδες.

Ωστόσο μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν ρούχα και υποδήματα, τα οποία περισυνέλεξαν προκειμένου να αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις. Κάτω από συνθήκες που εξετάζει η αστυνομία, ο άτυχος άντρας άφησε την τελευταία του πνοή πριν κάποιους μήνες ενώ δυστυχώς κανένας δεν είχε αντιληφθεί κάτι.

Διεξάγεται έρευνα από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας, προκειμένου να προσδιορισθεί η ταυτότητα του ανθρώπινου σκελετού και να διερευνηθούν οι συνθήκες, η χρονολογία και τα αίτια του θανάτου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία