Προβλήματα στις θαλάσσιες συγκοινωνίες έχουν προκαλέσει οι θυελλώδεις άνεμοι, ενώ σοβαρές ζημιές σημειώθηκαν στο νομό Τρικάλων λόγω των ισχυρών βροχών των τελευταίων ημερών, καθώς η βροχή που έπεσε το τελευταίο 24ωρο πέφτει συνήθως σε ένα μήνα.
Ειδικότερα, με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο από Νεραϊδοχώρι μέχρι Κρανιά Ασπροποτάμου, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη.
Στον οικισμό Νεραϊδοχωρίου, πολλές κατοικίες έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, ενώ προβλήματα έχουν καταγραφεί επίσης στο Παλαιοχώρι Γαρδικίου, στην Κρανιά αλλά και στην Αθαμανία.
Στα Ιωάννινα η πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 100 κλήσεις για απάντληση υδάτων.
Από το λιμάνι του Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια για Κυκλάδες και Κρήτη. Κανονικά διεξάγονται μόνο τα δρομολόγια για τα νησιά του Αργοσαρωνικου με συμβατικού τύπου πλοία.
Το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθούν τα χθεσινοβραδυνά δρομολόγια από Κρήτη για Πειραιά και αντίστροφα, τα δρομολόγια του πλοίου «Ιεράπετρα» με προορισμό τη Σύρο, την Ικαρία τη Σάμο και τους Φούρνους καθώς και του πλοίου «Βιντσέντζος Κορνάρος» για Κύθηρα και Κίσσαμο.
Επίσης δεν εκτελούνται τα δρομολόγια από Αγία Μαρίνα για Στύρα Ευβοίας, από Καβάλα για Πρίνο - Θάσο και από Αλεξανδρούπολη για Σαμοθράκη.
Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Skai.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!
Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ