Συντάξεις 2027: Οι τρεις μεγάλες αλλαγές που έρχονται – Τι αλλάζει για 670.000 συνταξιούχους

Κοινωνία 0

Ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα στην Αχαρνών: Στο στόχαστρο εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων

peripoliko
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Bομβιστική επίθεση στην Αχαρνών – Αναζητούνται οι δράστες από κάμερες ασφαλείας

Σοβαρή βομβιστική επίθεση σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων επί της οδού Αχαρνών, προκαλώντας έντονη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής και εκτεταμένες υλικές ζημιές, με το μέγεθος της ισχύος να αποτυπώνεται στον μικρό κρατήρα που σχηματίστηκε στο σημείο. 

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα στο σημείο εντόπισαν βραδύκαυστο φιτίλι καθώς και επιπλέον εκρηκτική ύλη μέσα σε σακούλα, εύρημα που ενισχύει το σενάριο της προσχεδιασμένης και στοχευμένης ενέργειας. 

Λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της επίθεσης, την προανάκριση και την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβε η αρμόδια υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζεται υποθέσεις εκβιασμών, με τους ερευνητές να προχωρούν στη συλλογή υπολειμμάτων από τον χώρο και στη σάρωση της περιοχής για τη συγκέντρωση οπτικοακουστικού υλικού από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να χαρτογραφηθεί το δρομολόγιο των δραστών και να επιτευχθεί η ταυτοποίησή τους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία