Μαύρο πρωινό για την Κρήτη, καθώς ένας άνδρας περίπου 60 ετών έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε γύρω στις 9:00 το πρωί του Σαββάτου, 21 Μαρτίου 2026, στην περιοχή των Αρμένων Ρεθύμνου, συγκεκριμένα στη διασταύρωση προς Αμπελάκι.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύγκρουση ανάμεσα σε ένα αγροτικό όχημα και ένα επιβατικό Ι.Χ. ήταν τόσο σφοδρή, που ο 60χρονος οδηγός του αγροτικού εκτινάχθηκε από το κάθισμά του και κατέληξε στο οδόστρωμα. Όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο, ο άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Σώα τα παιδιά και ο πατέρας στο δεύτερο όχημα
Στο δεύτερο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο δυστύχημα επέβαινε ένας πατέρας με τα δύο παιδιά του. Παρά τη σοβαρότητα της πρόσκρουσης, οι τρεις επιβάτες κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους από το όχημα. Μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο για εξετάσεις, με την κατάσταση της υγείας τους να μην εμπνέει ανησυχία.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, ωστόσο η επέμβασή της δεν κρίθηκε απαραίτητη καθώς οι εμπλεκόμενοι είχαν ήδη εξέλθει από τα συντρίμμια. Η Αστυνομία προχώρησε σε ρύθμιση της κυκλοφορίας στον οδικό άξονα, ενώ διενεργείται προανάκριση για να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom