εκαβ
Τραγωδία ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα στα Χανιά – Άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του

Η τοπική κοινωνία του Δήμου Πλατανιά θρηνεί μετά την τραγική απώλεια ενός 77χρονου άνδρα, ο οποίος αποφάσισε να τερματίσει τη ζωή του την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας, μετατρέποντας τη γιορτή σε μέρα πένθους για την οικογένειά του και τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του zarpanews.gr, ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός με τραύμα από πυροβόλο όπλο. Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι χρησιμοποίησε το κυνηγετικό του όπλο (καραμπίνα) για να προχωρήσει στο απονεννοημένο διάβημα. Πηγές από το περιβάλλον του άνδρα αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα, κάτι που εκτιμάται ότι τον ώθησε στην τραγική αυτή απόφαση.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διερεύνηση των συνθηκών του συμβάντος, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Παρά την άμεση κινητοποίηση, οι διασώστες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν καμία βοήθεια, καθώς ο θάνατος του άνδρα ήταν ακαριαίος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Καταγγελία για αδιανόητες απειλές σε βάρος αναπληρωτή εκπαιδευτικού από άλλον εκπαιδευτικό

Ηλεκτρική κουβέρτα: Το μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι στο κρεβάτι

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νοσοκομείο Βόλου
Βόλος: Κρούσμα ιογενούς μηνιγγίτιδας σε μαθητή δημοτικού - Έκλεισε σχολικό γυμναστήριο
Άμεση κινητοποίηση υγειονομικών και εκπαιδευτικών αρχών – Σε σταθερή κατάσταση ο μαθητής, δεν έχει αναφερθεί άλλο κρούσμα
Βόλος: Κρούσμα ιογενούς μηνιγγίτιδας σε μαθητή δημοτικού - Έκλεισε σχολικό γυμναστήριο