Κοινωνία

Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Κυψέλης (βίντεο και φωτο)

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ προσήχθησαν 14 άτομα.

Στόχος επίθεσης με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς έγινε σήμερα το βράδυ το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης, που βρίσκεται επί της οδού Θήρας. Το περιστατικό προκάλεσε άμεση κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ., χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί ή φθορές που να θέτουν σε κίνδυνο αστυνομικούς ή πολίτες.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ομάδα αγνώστων προσέγγισε το σημείο και πραγματοποίησε επίθεση με πέντε έως έξι βόμβες μολότοφ, οι οποίες εκτοξεύθηκαν προς το κτίριο του Αστυνομικού Τμήματος. Η επίθεση σημειώθηκε αιφνιδιαστικά, με τους δράστες να αποχωρούν λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και να κινούνται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή προχώρησαν σε έρευνες στα γύρω στενά, ενώ εξετάζονται υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες κατοίκων, προκειμένου να εντοπιστούν τα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση.

Από το συμβάν δεν καταγράφηκαν τραυματισμοί, ενώ οι ζημιές στο σημείο χαρακτηρίζονται περιορισμένες. Σε εξέλιξη είναι έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ προσήχθησαν 14 άτομα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία