Ξένη γλώσσα στο σχολείο, πτυχίο στο φροντιστήριο: Ένας παραλογισμός που πληρώνουν οι οικογένειες

Κοινωνία 0

Σοκαριστική επίθεση σε έγκυο στο Αττικό Νοσοκομείο – «Ήταν τρυπημένη σε όλο το πρόσωπο με πιρούνι»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Δίνει μάχη για να σώσει την όρασή της, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν», όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος

«Σοκαριστικό» χαρακτήρισε το περιστατικό κακοποίησης 39χρονης εγκύου ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος. Σύμφωνα με καταγγελίες, η γυναίκα φέρεται να δέχτηκε επίθεση από τον σύζυγό της, ο οποίος τη χτύπησε με πιρούνι, προκαλώντας σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και θέτοντας σε κίνδυνο την όρασή της.

Η 39χρονη, με καταγωγή από τη Γεωργία, προσήλθε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην εφημερία του Αττικού Νοσοκομείου σε αιμόφυρτη κατάσταση. «Η γυναίκα ήταν τρυπημένη σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια της σε άσχημη κατάσταση», δήλωσε ο κ. Γιαννάκος στο Action24, προσθέτοντας ότι οι γιατροί ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία.

Η έγκυος νοσηλεύεται υπό αυστηρή φύλαξη στη γυναικολογική κλινική και υποβλήθηκε σε χειρουργεία.

Η γυναίκα βρίσκεται στον τρίτο μήνα κύησης και, όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, «δίνει μάχη για να σώσει την όρασή της, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι μπορούν».

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο 43χρονος σύζυγος, επίσης με καταγωγή από τη Γεωργία, εντοπίστηκε και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα του Ψυχικού, ενώ οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Υπουργείο Παιδείας: Διορισμός 4.789 εκπαιδευτικών μονίμων εκπαιδευτικών - Όλα τα ονόματα

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία