Κοινωνία

Τραγωδία στην Ηγουμενίτσα: 11χρονος μαθητής παρασύρθηκε θανάσιμα από Ι.Χ.

Ηγουμενίτσα. Ένα 11χρονο αγόρι σκοτώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, έπειτα από τροχαίο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το παιδί γύριζε από το σχολείο του όταν χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο

Ανείπωτη τραγωδία συγκλονίζει την Ηγουμενίτσα. Ένα 11χρονο αγόρι σκοτώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί επέστρεφε από το σχολείο του και προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονη γυναίκα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του μικρού μαθητή.

Αρχικά μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας, ενώ λίγη ώρα αργότερα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Φιλιατών. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το παιδί υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.

Οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται από τις Αρχές, με την προανάκριση να βρίσκεται σε εξέλιξη.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία